Podzimní outfit obuví v neodolatelných krémových tónech

Cappuccino, caffè latte, nebo flat white, které barva je ta vaše? Odteď si můžete barvu svého oblíbeného nápoje vychutnat nejen v šálku, ale také ve svém botníku! Objevte stylové novinky z kolekce Deichmann a osvěžte svůj podzimní outfit obuví v neodolatelných krémových tónech.

Extravagance hraje letos na podzim prim. Jestli rádi nosíte výraznou a atraktivní obuv, model v odstínech mléčné kávy nesmí chybět. V kolekci Deichmann najdete jak elegantní, tak pohodlné ležérní kousky. Pokukujete po nových šněrovacích farmářkách? Vsaďte na chunky model ve světlých mléčných odstínech. Zvolíte kousek ve vzhledu hadí kůže, nebo raději minimalistický model s efektním prošíváním?

Do módy se také vrátily vyšší kozačky se zavazováním. Výrazné šněrování a světlá barva z nich dělá mimořádně atraktivní model. Jemné detaily v podobě kovové přezky a kontrastního lemování dodávají těmto kozačkám punc výjimečnosti.

Hledáte spíš elegantnější model na podpatku, který příjemně osvěží váš podzimní business look? Pořiďte si nízké kozačky nebo Chelsea obuv ve světle béžovém odstínu, které vám dodají neotřelý šmrnc.

Máte už tento trend doma a přemýšlíte, jak ho vůbec nosit? Světlá obuv v kávových odstínech vypadá perfektně v monochromaticky laděném outfitu, rozumí si ale také s denimem a je skvělým doplňkem i k výrazným barevným kouskům.