Světové značky nejen do domácnosti pod jednou střechou

Modernější a větší prostory, desítky světových značek, designové a praktické vybavení pro vaření či stolování, vše potřebné do domácnosti, na zahradu, pro výlety i outdoor nadšence. Rösler Praha, spol. s.r.o. otevřel svůj nový obchod v srdci Prahy pod názvem svého nového e-shopu Ignaz Rösler. Návštěvníci se mohou těšit na značky jako Wüshof, Victorinox, Kipling, Risoli a další.

„Necílíme jen na turisty. Náš sortiment ocení každý, kdo si chce vybavit svoji domácnost, zahradu, rád cestuje, nebo třeba jen miluje dobrou kávu. Od špičkového nádobí, přes kuchyňské i kapesní nože, až po cestovní zavazadla. Zakládáme si na kvalitě, perfektním designu a praktičnosti. A přesně takové zboží u nás najdou všichni návštěvníci,“ prozradil Karel Gavlas, jednatel firmy Rösler Praha, spol. s.r.o., která v ČR zastupuje desítky světových brandů.

Guzzini, Risoli, Silampos, Continenta, Bialleti nebo například Cole&Mason. Návštěvníci si mohou vybírat z kvalitních výrobků velkých společností. Mísy, dózy, pánve, hrnce, mlýnky na sůl či pepř, příslušenství ke kávě a mnoho dalšího – jednoduše kompletní nabídka pro každodenní vaření a stolování. Milovníci posezení na terase i zahradě ocení značky jako Cadac nebo Cosi nabízející grily či žádané plynové lucerny.

V neposlední řadě si vyberou i zájemci o perfektní ostří. Pod jednou střechou zde totiž najdou světové nožířské ikony Wüsthof i Victorinox. Kuchařské nože, nože santoku, nože na zeleninu, filetování, na chleba, kované profesionální nože i další pomocníci. Velký výběr brousků/brusných kamenů, bloků na nože a jednoduše vše, co k nožům patří.

Nákupní on-line galerie ignazrosler.cz i nově otevřený obchod však nejsou jen o vybavení do kuchyně.  Na své si přijdou také milovníci turistiky, výletů, cestování a dobrodružství. Z Termolahví i termonádob pro uchování teploty pití i čerstvost potravin od značek Kambukka či Guzzini si vyberou ženy, muži i děti. Prodejna má dvě patra, a především to druhé pak ocení všichni, kteří hledají nové cestovní/pracovní zavazadlo. Perfektní zpracování od značek Kipling či Bric´s. Batohy do města i do přírody, sportovní batohy i ty s přihrádkou na notebook, crossbody kabelky, ledvinky, nejrůznější velikosti i barevné provedení kufrů do letadel. Nechybí dětské baťůžky ani školní tašky.

Zapomenout však nesmíme ani na outdoorové nože. Firma Rösler Praha zastupuje pro Českou republiku několik světových značek, mezi kterými je již zmíněná nožířská velmoc ze Švýcarska – Victorinox. A právě její výrobky v podobě ikonických zavíracích kapesních nožů a dalšího příslušenství najdete ve vyhrazené části nové prodejny. Nejde však o jediného zástupce top kvality nožů. Označením Made in Solingen – tedy známkou nejvyšší německé kvality – se pyšní společnost Böker, která se specializuje na výrobu kapesních nožů a nožů s pevnou čepelí.  Ve svém živlu tak zde budou všichni houbaři nebo chalupáři, kteří si život bez nože neumí představit.

Nová prodejna Ignaz Rösler má otevřeno po celý týden. Od pondělí do soboty od 10:00 do 19:00, v neděli od 11:00 do 17:00. Návštěvníci se sem dostanou jak z Jungmannova náměstí (5), tak i z ulice 28. října (10). Prodejna má dvě patra a je kamennou pobočkou také nově spuštěné on-line nákupní galerie www.ignazrosler.cz.

Více informací: www.ingazrosler.cz