Když máte pocit, že si musíte udělat radost

Jsou prostě dny, kdy si chceme něco koupit, i když  to nepotřebujete. Každý z nás má své vlastní, jedinečné důvody. Představujeme vám zajímavou svatou trojici, kousky, které potěší, budou vás hýčkat a vždycky na ně najdete místo.

Na každý stůl, do každé koupelny

Awapuhi Moisture Mist® intenzivně hydratuje díky havajskému divokému zázvoru, spirulině a extraktu z planktonu, bohatém na aminokyseliny a vitamíny. Osvěžující vůně okurky a melounu s jemnými květinovými tóny vám vykouzlí úsměv na rtech u každé aplikace. A že jich bude. Awapuhi Moisture Mist® totiž můžete používat ve velkorysém množství nejen na vlasy, ale i na pleť a celé tělo. Není to přesně to, co teď potřebujete?

Awapuhi Moisture Mist®, 250 ml, 455 Kč / 16,55 €

Pro chvíle, které za to stojí

Napusťte si vanu, zapalte svíčky, nalijte skleničku svého oblíbeného prosecca a ponořte se do světa sebelásky. Ještě moment - nezapomeňte na Lavender Mint Deep Conditioning Mineral Hair Mask. Pečující minerály z francouzského jílu vlasy hloubkově opečovávají a hydratují vyprahlé prameny. Vůně levandule, máty a čajovníkového oleje pak nádherně zklidní vaše smysly. Tento nákup rozhodně stojí za to.

Lavender Mint Deep Conditioning Mineral Hair Mask,

6×20 ml, 725 Kč / 26,36 €

Svůdce

Kdo zná Texturizing Sea Spray®, ví, o čem je řeč. Vůně, která vám rozšíří panenky a podlomí kolena. Aplikace tak jednoduchá, že vám dojde dech. Textura, ze které se vám začnou potit dlaně. Tentokrát si domů přinesete mazlíčka, který vás jen tak neomrzí.

Awapuhi Wild Ginger® Texturizing Sea Spray®, 150 ml, 829 Kč / 27,60