Peter a Kateřina Pechovi si našli čas na opening El Gaucho a rozhodně nelitovali!

Manželé Pechovi se pohybují na prknech, která znamenají svět už řadu let, ale stejně jako všichni ostatní umělci je museli i oni opustit a nebylo to jednoduché. Vynucená přestávka už naštěstí skončila a jsou zase v jednom kole a najít společné i jen odpoledne není úplně jednoduché. Hrají, zpívají, natáčí, a tak jim moc času nezbývá.

„Kačenka točí na Primě nový seriál První mise a já mám v plánu pracovat na dalším singlu,“ prozradil Peter. Společná dovolení jim sice letos asi nevyjde, tak si alespoň vyšli na slavnostní opening rodinné restaurace El Gaucho v centru Prahy. Peter prozradil, že nikdy nebyl úplně steakový typ, ale časy a chutě se prostě mění: „Steaky vyhledávám daleko častěji, obzvlášť když se jedná o tak kvalitní maso a restauraci. Všechno co jsme ochutnali, bylo skvělé, ať už to byl burger, steak, plněné taštičky či speciální klobásy,“ pochvalovali si Peter i Kateřina.

Byli rádi, že společná návštěva steakhouse konceptu, který je známý v jihovýchodní Asii, včetně Thajska, Vietnamu, Filipínách, Honk-Kongu v Německu a na Slovensku mohou nyní navštívit už i v Praze a jistě zde nejsou naposledy. Po zbytek léta budou relaxovat na chalupě u Poděbrad, za dobrým jídlem a jedinečnou atmosférou se však do centra Prahy znovu a rádi vydají.

Foto: El Gaucho a Herminapress

Více informací o El Gaucho: https://cz.elgaucho.eu/