3 kroky k příjemnému pocitu z pokožky v létě

Udržujte pokožku příjemnou na dotek během celého léta. Přinášíme vám jednoduché tipy, jak na to. Občas můžete během léta vnímat, že pociťujete jistou nespokojenost s povrchem pokožky svého těla, jelikož se snažíme aplikovat krém na opalování s dostatečně vysokým ochranným faktorem, udržovat pleť čistou a zároveň vyhlazenou a připravenou na lenošení na pláži.

Tyto nepříjemné pocity můžete teď zahodit stranou a užít si léto naplno. Vybrali jsme pro vás produkty, se kterými bude každý dotek na pokožce radostí.

bioten gel SLIM NO GYM

Jestliže si přejete udržovat krásně pevnou a vyrýsovanou siluetu, pomůže vám v tom revoluční gel Slim no gym z nové řady BODYSHAPE. Jak už samotný název napovídá, těšit se můžete na krásné křivky za velmi krátkou dobu a bez veliké námahy. Vysoké procento ACTIGYM™ obsažené v produktu, je silná a oceňovaná ingredience založená na bermudském mořském planktonu získaném prostřednictvím mořské biotechnologie. SLIM NO GYM napodobuje účinek vytrvalostního cvičení, které zlepší vytvarování těla. Nově vytvoří siluetu zmenšením obvodu pasu, vykreslením kontur stehen a ochablých paží. Můžete se spolehnout, že v gelu najdete také vysoký podíl složek přírodního původu (97 %), vitamín C a AHA ovocné kyseliny, dobře známé svými antioxidačními a protizánětlivými vlastnostmi, které pomáhají udržet posílený vzhled pokožky a už na dotek příjemný povrch.

Cena: 249,00 Kč/150 ml

ASTRID Hydratační mléko na opalování Astrid Sun AQUA SATIN OF 30

Aby se pokožka nadmíru nevysušovala při pobytu na sluníčku, doporučujeme běžně používat voděodolné hydratační mléko na opalování s vysokým ochranným faktorem 30. To poskytne pokožce širokospektrální ochranu před UV a infračerveným zářením a viditelným světlem. Duální hydratační a pečující komplex, který spojuje zázračnou sílu kyseliny hyaluronové a betainu, poskytuje pokožce intenzivní hydrataci a posiluje funkci lipidové bariéry pokožky. Vychutnejte si dobrý pocit z důkladně hydratované pokožky. Ultralehká nemastná textura se navíc okamžitě vstřebává a zanechává pokožku svěží a saténově jemnou na dotek.                                                             

Cena: 249,00 Kč/200 ml

INDULONA Antibakteriální tekuté mýdlo LEVANDULE

Hebkou pokožku si užijete i s letní vůní levandule v Antibakteriálním tekutém mýdle od Indulony s levandulí a zázvorem. Toto mýdlo bylo speciálně vyvinuto tak, aby zničilo 99,9 % bakterií (včetně Salmonella) za 60 sekund a zabránilo jejich šíření. Mýdlo se pyšní rychlým účinkem pro zdravou pokožku, efektivním čištěním a ochranu rukou, jelikož nevysušuje pokožku. Produkt v praktickém 300ml balení s pumpičkou je vhodný pro všechny typy pokožky.

Cena: 79,90 Kč/300 ml