Nejlepší pomocníci pro maminky

Být rodičem je ta nejúžasnější a nejdobrodružnější cesta. Svým zvídavým a energickým potomkům chceme být těmi nejlepšími a nejzodpovědnějšími průvodci. A k tomu určitě rádi využijeme praktické a užitečné pomůcky, díky kterým lehce dostojíme svým předsevzetím, a navíc vykouzlíme úsměv na dětské tváři. Zvláště v prázdninovém čase ocení všechny maminky vychytávky od Potten & Pannen – Staněk, z nichž si vybere každá – s malinkým miminkem, učenlivým batoletem či hravým předškolákem. 

Pro novopečené maminky: Tyčový mixér Bamix SwissLine M200 Colorline, růžový baby pink, 200 W

Novopečené maminky jistě ocení tyčový mixér Bamix, který jim připraví dokonale jemnou stravu i pro ty nejmenší ratolesti. Rozmixuje polévku, propasíruje zeleninu nebo pomůže s přípravou dokonalé kašičky. A až miminko po obědě usne, můžete si s pomocí mixéru vychutnat frappé nebo rovnou váš oblíbený koktejl s ledovou tříští. Díky multifunkčnímu food processoru a víceúčelové nádobě zvládne nejen krémové polévky či omáčky, ale také maso na tatarák nebo nadýchaný sníh do dezertů. Součástí balení je také food processor, nádoba o objemu 1000 ml, stojánek, multifunkční nůž i napěňovací a mixovací nástavec. Vsaďte na první volbu profesionálních šéfkuchařů a pořiďte si ponorný mixér Bamix nejlepší švýcarské kvality v jedinečném barevném provedení baby pink, který je k dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 6 490 Kč.

Pro maminky malých jedlíků: Sada 6 skleniček Kilner na dětskou výživu, 190 ml

Ať už se chystáte na výlet, na chatu nebo na odpoledne k vodě, v tašce vám nesmí chybět skleničky britské společnosti Kilner, ve kterých snadno přenesete jakoukoliv svačinku.  Sadu tvoří šest sklenic z odolného skla o objemu 190 ml, z nichž každá má silikonové, dobře těsnící víčko v jedné ze třech pastelových odstínech. Součástí balení je také 12 přelepek pro lepší označení pokrmů či zaznamenání data spotřeby. Nádoby můžete dát bez problémů do mikrovlnky, nebo nechat zamrazit a po zkonzumování pokrmu je jednoduše umýt v myčce nádobí. Tyto praktické a zároveň roztomilé pomocníky pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 775 Kč.

Pro maminky roztržitých nešiků: Villeroy & Boch Happy as a Bear sada dětského porcelánu, 3 ks

Děti zbožňují, když se jim po dojedení jídla objeví na dně talíře jejich oblíbený obrázek. S vlastní sadou třídílného dětského porcelánu Happy as Bear s motivem medvídka a mořského světa od německé značky Villeroy & Boch bude každá snídaně, oběd i večeře zábava. Nádobí je svým tvarem a rozměrem uzpůsobeno dětské psychomotorice a díky prémiovému materiálu je odolné vůči poškrábání či zničení. Kdyby se vám však v kuchyni přece jen stala nehoda a talíř, miska nebo hrníček se rozbil, stačí přijít se střepy do jedné z poboček Potten & Pannen – Staněk, kde vám na místě produkt vymění za nový. Záruka na zboží platí dva roky. Tento roztomilý jídelní servis v hravých barvách pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 1 485 Kč.