Tři věci, bez kterých se na dovolené ani výletu neobejdete

Rodinný výlet i s malými dětmi může být radostnou a hlavně příjemnou záležitostí. Jak se vybavit? Možná, že když sníte o ideálním dni se svými dětmi, představujete si, jak trávíte čas venku a užíváte si teplo pod krásně modrou oblohou. Piknik, hry, pobíhání kolem, plavání a mazlení se. Jistě by vás toho napadlo ještě spoustu, co by se dalo s rodinou podniknout během prosluněných letních dní. Taková představa může působit docela idylicky, je tu však jeden takový detail; celý ten den se totiž odehrává na slunci.

Pokud si chcete takové letní dny užít, myslete především na dvě věci: vhodná ochrana pokožky před slunečním zářením a čistota. Ne, nemusíte se bát pocitu mastnoty z přípravků na opalování. Dnes vám ukážeme výběr TOP 3 produktů, které doporučujeme mít po ruce pro vás a vaše maličké.

Antibakteriální gel na ruce INDULONA ORIGINAL

Čistota je půl zdraví, a proto ať už jedete kamkoliv, s malými dětmi se vám bude vždy hodit antibakteriální gel na ruce od Indulony s aloe vera a čajovníkem. Za 60 sekund zničí 99,9 % bakterií (včetně Salmonella) a kvasinky Candida albicans bez použití mýdla a vody. Tento pomocník v praktickém rodinném balení s pumpičkou efektivně čistí a chrání ruce a nevysušuje pokožku.

Cena: 179,90 Kč/500 ml

ASTRID Jemný dětský krém na opalování OF 30 (100% minerální filtr)

Lehká textura jemného dětského krému bez parfemace bude vašim dětem velmi příjemná během jakékoliv cesty. Tento krém poskytuje okamžitou ochranu pokožky díky přírodnímu minerálnímu filtru. Je zcela vhodný pro citlivou pokožku i těch nejmenších dětí od věku 6 měsíců. Krém je obohacen o inovativní sluneční technologii (UVA/UVB/IR/VL), která zajišťuje širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV záření. Ultra jemné složení bylo vyvinuto tak, aby bylo minimalizováno riziko alergických reakcí a fotoalergie. Krém pro děti je rovněž vysoce voděodolný a je vhodný na obličej i tělo.  Výjimečností tohoto krému je také 82 % ingrediencí přírodního původu.                                                                     

Cena: 219,90 Kč/100 ml

ASTRID SUN Pleťový krém na opalování pro citlivou pokožku OF 50+

Posledním, ale neméně důležitým tipem na produkt na cesty je pleťový krém pro citlivou pleť od značky Astrid. Tato novinka z řady Astrid SUN Sensitive s ochranným faktorem 50+ hned zajistí pokožce velmi vysokou širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření a viditelného světla.

Složení tohoto přípravku zajišťuje plnou ochranu před sluncem i velmi citlivé pokožce. Je také obohacené o bio konopný olej z trvale udržitelných zdrojů se silnými zklidňujícími účinky, pomáhá tak zklidňovat a hydratovat pokožku během opalování. Nejlepší je, že nezanechává bílý film, je vysoce voděodolný a je vegan-friendly.

 Cena: 169,90 Kč/50 ml