Okamžitá úleva pro pokožku během letních dní

Opalování i spálení pokožky s sebou nese vedlejší účinky, na které musíme být připraveni. Co se ve skutečnosti děje s naší pokožkou a jak ji nejlépe chránit?

I když si můžeme myslet, že chytnout o něco více bronzu je vlastně zdravé, můžeme snadno opomenout fakt, že čím více se pokožka opálí (nebo spálí), tím více ztrácí hydrataci. Mírné spálení sluncem může mít za následek předčasné stárnutí, což představuje spíše problém do budoucna. Co se týče následků spálené pokožky, ty bývají mnohem závažnější.

Potřebujeme se řádně chránit jak na slunci, tak i po něm, protože jedině tak se můžeme vyhnout vážnému poškození. K poškození pokožky může dojít i několik hodin po expozici slunci. Málokdo však taky ví, že volné radikály působí i ​​hodiny po vystavení slunci, takže aplikace produktů po opalování je skvělý nápad, aby pokožka nezůstala přecitlivělá.

ASTRID SUN Mléko na opalování ve spreji pro citlivou pokožku OF 50+            

Když se chystáme na sluníčko, speciálně citlivé pokožce bychom měli věnovat zvláštní péči. ASTRID SUN Mléko na opalování ve spreji pro citlivou pokožku OF 50+ s inovativní sluneční technologií (UVA/UVB/IR*/VL*) okamžitě poskytuje pokožce velmi vysokou širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření a viditelného světla. Speciálně vyvinuté složení poskytuje bezpečnou ochranu před sluncem i velmi citlivé pokožce.

Mléko na opalování ve spreji je obohacené o bio konopný olej z trvale udržitelných zdrojů se silnými zklidňujícími účinky a hydratovat pokožku během opalování.

Cena: 259,90 Kč/150 ml

ASTRID SUN Dětské mléko na opalování ve spreji pro citlivou pokožku OF 50+

Stejnou variantu mléka na opalování doporučujeme také pro děti. Speciálně vyvinuté složení poskytuje bezpečnou ochranu před sluncem i velmi citlivé dětské pokožce. Mléko obohacené o β-glukan pomáhá stimulovat bariérovou funkci kůže pro lepší odolnost před vnějšími vlivy. Navíc nezanechává bílý film.

Cena: 259,90 Kč/150 ml  

TIP: Využijte aktuální nabídky v rámci nákupu produktů ASTRID SUN SE SLEVOU AŽ 50 % v síti prodejen dm.

ASTRID SUN Chladivá regenerační pěna po opalování

Po opalování doporučujeme pokožku očistit a pomoct jí se regenerovat. Chladivá regenerační pěna od Astrid se pyšní vysokým obsahem D-panthenolu (10%), a tak napomáhá zklidnit podrážděnou pokožku. Poskytuje pocit chladivého osvěžení, hydratuje pokožku až po dobu 48 hodin a přispívá ke zmírnění pocitu pálení a zarudnutí. Užijte si pružnost a jemnost své pokožky.

Cena: 139,90 Kč/150 ml  

Antibakteriální tekuté mýdlo Indulona ALOE VERA

V této době je stále potřeba myslet na důkladnou hygienu. Ale ani mytí rukou nemusí být pro pokožku zátěž, ale naopak pomoc. Speciálně složení šetrného antibakteriálního mýdla v praktickém balení s pumpičkou s aloe vera a čajovníkem pomůže vaší pokožce, aby se zbavila nepříjemného pnutí a pocitu vysušení. Toto složení navíc bylo speciálně vyvinuto tak, aby zničilo 99,9 % bakterií (včetně Salmonella) za 60 sekund a zabránilo jejich šíření.

Cena: 79,90 Kč/300 ml