Columbia Icons představuje funkční městské modely pro volný čas inspirované devadesátkami

Columbia je světoznámá značka sportovního a outdoorového oblečení s rozsáhlým archivem ikonických bund, stylů, které se udržely v kurzu po celé dekády a pravidelně se do současných kolekcí i vrací. Tyto klasické nadčasové styly si svou oblibu získávají zejména u mladé „urban“ generace oceňující kvalitu, originalitu i autentičnost značky Columbia, jež je lídrem ve světě outdoorového oblečení.

Columbia tradičně přichází s novou kolekcí pro jaro a léto, která letos nese název Columbia Icons, jenž je nadstavbou kolekcí Urban Outdoor pro mladé milovníky městské stylu a zároveň oudoorových aktivit. Již na první pohled je patrné, že jde o oslavu starých dobrých módních hitů „devadesátek“, avšak v novodobém pojetí. Vybírat je možné ze skutečně velkého množství volnočasových modelů. Tuto sezónu Columbia také rozšiřuje své portfolio funkčních „sneakersek“ do města i přírody o zcela nové modely.

Columbia Icons

Columbia Icons je nově rozdělena do pánské a dámské kolekce fashion kolekce pro mladší generace. Nabízí ikonické modely čerpající z archivu Columbia devadesátých let. Ty jsou pak updatované v souladu se současnými urban módními trendy i potřebami mileniálů a vyzdvihují autenticitu značky Columbia.

Kolekce Columbia Icons vychází primárně z ikonické unisexové kolekce Santa Ana z roku 1990 a nabízí víceúčelové pohodlné outfity, jež signují střihy, výrazné barvy i vzory, potisky log, které lze vzájemně volně kombinovat do originálního od hlavy k patě sladěného looku.  V dámské kolekci se objevují trička a mikiny různých délek a pohodlné legíny i elastické šortky s logy Naleznete v ní mimo jiné lehké a pohodlné větrovky ve stylu anorak, barevné fleecovky, trička, sportovní kalhoty i šortky. Nechybí ani doplňky v podobě ledvinek, klobouky atd. Větrovky vynikají zajímavými detaily zapracování. Můžete je třeba jednoduše sbalit do integrované vnitřní kapsy a jako malý balíček (taštičku na zip) je mít pohodlně vždy u sebe na cestách za každodenním dobrodružstvím.

Funkční tenisky do města a přírody

Columbia nabízí řadu bot ve stylu tenisek, které jsou navrženy pro rušné dny ve městě a přináší potřebnou výkonnost. Nabízí perfektní mix stylu a funkce. Nezklamou ani na dobrodružství v přírodě.

Columbia Willdone Anthem je univerzální stylová barevná bota se svrškem s vodě a špíně odpudivou technologií Omni-Shield. Komfortní mezipodešev Techlite+ poskytuje tlumení a stabilitu, podešev Omni-Grip skvěle přilne k různým mokrým či suchým povrchům. K dispozici jsou dámském a pánském provedení.

Columbia Arque jsou pohodlné semišové tenisky s futuristicky vyhlížející podrážkou vhodné ke každodenním aktivitám nejen ve městě. Nabízí se v několika barevných variantách v dámské a pánské variantě.

Kolekce Columbia Icons spolu s dalšími modely Columbia Urban Outdoor je k dispozici ve vybraných obchodech se streetovou módou: Footshop, Freshlabels a Queens.