Uprostřed petřínské zeleně přijímala Iva Janžurová s dcerou Sabinou řadu gratulací

Na zahradní párty na Petřín se před pár dny vydala celá řada zajímavých hostů, kteří přišli ochutnat porchettu (čti por·ke·tu) k foodtrucku La Porchetta di Simone, ale potvrzovali, že hlavně chtějí popřát Ivě Janžurové, kterou už po několik desetiletí miluje snad celý národ. Dokazují to její okamžitě vyprodaná představení i v této nelehké době, kdy diváci stále ještě cítí strach, a hlavně takové akce provází řada vládních opatření.

Do prostředí krásné zeleně v historickém jádru Prahy dorazila s dcerou Sabinou Remundovou, která také měla narozeniny a obě dámy dopravila Adina, dcera Sabiny a vnučka paní „Ivušky“, jak ji blízcí oslovují. Tři ženy, které pojí úcta, vzájemná láska a pokora k životu jsou vzácností a je velice milé a vlastně i výjimečné, je takto společně potkat na veřejnosti. „Neměli jsme letos čas na přípravu a plánování oslav maminčiných ani mých, protože jsme těsně před našimi narozeninami ukončili zkoušení v divadle Kalich neveřejnou premiérou. Snad už brzy budeme moct divákům předvést naší novou komedii „Pusťte mě ven!“. Přestože nápad uspořádat tak trochu piknikovou oslavu na Petříně vznikl na poslední chvíli, jsem za něj moc ráda. Ať žije Petřín a na zdraví všem,“ popsala stav příprav v den svých narozenin a v podvečer narozenin maminky optimistická Sabina Remundová, jejíž divácká oblíbenost stále roste 

Pozvání na provoněnou a příjemnou atmosférou prosycenou gastronomickou zastávku u foodtrucku také přijala Veronika Freimanová, Iva Frühlingová, David Kraus a Osmany Laffita s manželem.