ABOUT YOU slaví 1 milion zákazníků v České republice díky speciální kampani ABOUT YOU VÁLÍ

Společnost ABOUT YOU je hrdá na to, že má 1 milion zákazníků, a k této příležitosti připravila speciální a kreativní koncept kampaně: V březnu on-line obchod s módou www.aboutyou.cz požádal své zákazníky, aby nahráli kreativní videa vlastní výroby ukazující, proč mají rádi ABOUT YOU, a získali tak možnost vyhrát 250.000 Kč. Bylo vybráno 10 vítězů a jejich videa byla použita k různým marketingovým účelům, včetně televizního spotu pro květnovou kampaň oslavující výsledky ABOUT YOU. 

Po dvou velmi úspěšných kampaních, které společnost ABOUT YOU realizovala, chtěla ještě jednou oslavit svůj úspěch na českém trhu, neboť dosáhla dalšího milníku v podobě 1 milionu aktivních zákazníků, což představuje téměř 10 % populace České republiky. Všichni byli vyzváni, aby nahráli kreativní videa ukazující, co se jim na ABOUT YOU líbí a proč jsou z této značky nadšení. Každý účastník obdržel kupon s 50% slevou na vše. Deset z celkového počtu obdržených 33 000 videí bylo vybráno do druhé fáze masivní televizní kampaně, která začala 1. května. 

„Skutečnost, že nám již desetina obyvatel České republiky důvěřuje a stala se aktivními zákazníky, je rozhodně potřeba oslavit. A právě k tomuto účelu slouží naše nová kampaň. Nejdůležitější pro nás bylo, aby se právě tito aktivní zákazníci stali středobodem celé kampaně. Nejde jen o to je zapojit, ale také jim dát příležitost, aby se vyjádřili,“ vysvětluje Femke Bohling, ředitelka značky a reklamy v ABOUT YOU.

Tento kreativní koncept má nejen pozitivní vliv na image značky, ale také velmi důvěryhodným způsobem ukazuje vnímání a hodnotu tohoto on-line obchodu s módou v České republice. Rozdělením kampaně do dvou fází společnost ABOUT YOU zkombinovala velmi nativní přístup v první fázi, kdy se lidé zapojovali do soutěže, a naopak velmi aktivizační přístup ve druhé fázi o dva měsíce později se zaměřením na získání nových zákazníků a přesvědčení zbývajících 90 % obyvatel k tomu, aby ABOUT YOU vyzkoušeli. 

Společnost ABOUT YOU dokázala v první fázi přivést na speciální stránku kampaně www.aboutyou-vali.cz více než 500 000 návštěvníků, z toho více než 33 000 zákazníků nahrálo svá originální videa ukazující, jak si značky ABOUT YOU cení. Kreativní tým společnosti ABOUT YOU z nahraných příspěvků vybral nejvtipnější, nejbláznivější, nejkreativnější nebo nejdojemnější videa, která se rovněž stanou součástí televizní kampaně začínající v květnu. První průzkum trhu odhalil, že tento on-line průkopník oslovil v České republice více než 19 % osob ve věkové skupině od 16 do 24 let, zejména pak mladé ženy. Kampaň je podporována více než 40 influencery, jako jsou Martin Carev, Ewa Farna, Veronika Arichteva, Dominika Šťovíčková (@mamadomisha), Carly Kirstenová (@iamcarriekirsten), Martina Pártlová, Anna Kadeřávková nebo @shpreem a @helly.elli, kteří soutěž propagují na Instagramu a TikToku. 

Společnost ABOUT YOU vstoupila na český trh v roce 2018 s velmi silnou kampaní s upoutávkami, po kterých následovalo oficiální velké uvedení na trh, a od té doby se stala nejdůležitější módní platformou v zemi. Vzhledem k úspěchu kampaně ABOUT YOU VÁLÍ se plánuje využití tohoto konceptu i na dalších trzích.