Dárek pro maminku na poslední chvíli: BIO Levandule Chodouňská

Už brzy najdeme v kalendáři DEN MATEK. Poděkujte své manželce, partnerce, kamarádce, mamince, babičce, zkrátka všem svým milým ženám balíčkem "Vysmátá máma“ s BIO Levandulí Chodouňskou a L´Occitane. Je připraven tak, aby byly stále usměvavé a v pohodě fyzické i duševní, i když na ně tato nelehká doba navalila ještě více starostí. A také aby našly harmonii a life balance v každodenních radostech a starostech.

Vysmátá máma vaří nejlíp a s radostí. Protože uvidíte úsměv na její tváři, bude vám od maminky chutnat ještě více. S kouzelnými flavonoidy a terpeny obsaženými v BIO Levanduli Chodouňské to jde lehce a voňavě! BIO meruňkový čaj s Levandulí Chodouňskou přináší krásu, skvělou kondici a anti age, hydratační levandulový krém L´Occitane zase optimální péči o pokožku. Set doplňuje trio BIO raw a veganských tyčinek bez lepku a cukru, zato plné vitamínů z jahod a divokých višní, antioxidantů z BIO Levandule Chodouňské a přírodního antidepresiva. 

L´OCCITANE spolupracuje s Levandulovým údolím

Společnost L'OCCITANE vznikla v roce 1976, když její zakladatel Olivier Baussan začal destilovat esenciální oleje a prodávat je ve své milované Provence. Postupem času značka postavená na silných principech a skutečných příbězích rostla, ale její filosofie se nezměnila. Příroda a lidé jsou stále její podstatou, a proto L'OCCITANE prosazuje šest závazků, které mají za cíl chránit naši planetu a zachovávat respekt vůči lidem.

V roce 2020 spojila společnost L´OCCITANE síly s BIO Levandulí Chodouňskou, což představuje pro Levandulové údolí čest a potěšení. Chceme společně pečovat nejen o ženskou krásu, ale krásu celé rodiny. Základem krásy je zdraví – fyzické i psychické. A tak máme radost, že společně harmonizujeme chod vašeho těla, mysli i duše, s BIO Levandulí Chodouňskou královnou bylin. Těšte se s námi z úžasných produktů pečujících o duševní i tělesnou hygienu. 

Na zdraví s BIO Levandulí Chodouňskou!

www.levanduloveudoli.cz