S Kiplingem budete mít ruce vše pro práci na home office i na cestách!

V posledním roce jsme se museli naučit pracovat v takřka jakémkoli prostředí. Rozhoduje často jen wifi o tom, kde budete plnit zadané úkoly. To, co vám však ve vaší pracovní výbavě nesmí chybět, jsou praktické doplňky, které přinesou vašemu novému životnímu stylu praktičnost a správnou jiskru!

Kolekce Paka a Muze od značky Kipling představují nové modely tašek, díky nimž je snadné se  přetransformovat z pracovního módu do toho volnočasového vteřinu po páté odpolední, jen co zaklapnete notebook. Jedna taška, která vám poskytne to nejlepší z obou světů, to je vše, co v dnešní době potřebujete. Provedení z moderního a elegantního nylonu s vodoodpudivou vrstvou vám poskytne svobodu bez ohledu na počasí, několik přihrádek na zip navíc zaručí maximální praktičnost, která je pro váš život absolutně zásadní.

Ikonická taška Wellness Art je ideální pro ty, kteří by rádi skloubili svůj pracovní život s oblíbenými sportovními aktivitami. Zatímco do prostorné hlavní přihrádky bezpečně uložíte notebook, rozšiřitelná přední kapsa poskytne dostatek místa pro podložku na jógu. K dispozici je také vnitřní kapsa na láhev, která zabrání vylití vody, nebo kapsička na zip pro uložení šperků a cenností při přechodu z práce na trénink.

Kipling myslel zcela na všechno! Menší taška Kala Mini je jako stvořená pro váš iPad i nezbytnosti pro „ladies night“ po práci. Etku můžete nosit jako crossbody kabelku a na cestách si ji prakticky zavěsit přes jedno rameno. Přední kapsa s klopou je pak ideální k oddělení drobností, jež potřebujete mít neustále při ruce. Pozadu nezůstanete ani s menší a lehčí Riri, kterou doplňuje stylová lesklá klíčenka ve tvaru opičky.

Více informací naleznete na: www.kipling.cz