Osvěžte svou pokožku v teplých dnech

V letních měsících je pokožka vystavená vyšší zátěži, především z důvodu slunečního záření. Kromě ochrany před škodlivými vlivy paprsků si pokožka zaslouží také hydrataci a komplexní péči. Pro její správnou funkci je zásadní lipidová vrstva, která funguje jako přirozená bariéra proti negativním vlivům přicházejícím z vnějšího prostředí.

Díky nové prémiové sluneční péči Astrid Sun AQUA SATIN s kyselinou hyaluronovou dopřejete své pokožce pokročilou ochranu před sluncem a předčasným stárnutím a zároveň intenzivní dávku hydratace. Ultralehké osvěžující textury výrobků navíc zanechají pokožku saténově jemnou na dotek.

Hydratační mléka na opalování Astrid Sun AQUA SATIN s vysokým ochranným faktorem poskytují pokožce širokospektrální ochranu před UV a infračerveným zářením a viditelným světlem. Duální hydratační a pečující komplex, který spojuje zázračnou sílu kyseliny hyaluronové a betainu, poskytuje pokožce intenzivní hydrataci a posiluje funkci lipidové bariéry pokožky.

Hydratační mléko po opalování Astrid Sun AQUA SATIN s kyselinou hyaluronovou a aloe vera zklidňuje pokožku po slunění, hydratuje ji a prodlužuje efekt opálení. Okamžitě po aplikaci poskytuje pokožce chladivý efekt -2,4 °C pro příjemné osvěžení po opalování. 

Astrid Sun AQUA SATIN

Hydratační mléko na opalování OF 30 / OF 50

  • ochrana před předčasným stárnutím
  • intenzivní hydratace a saténová jemnost
  • s kyselinou hyaluronovou

Astrid Sun AQUA SATIN Hydratační mléko na opalování OF 30 / 0F 50 s inovativní sluneční technologií (UVA/UVB/IR/VL) poskytuje pokožce širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření a viditelného světla a díky tomu ji chrání před předčasným stárnutím. Pokročilý duální hydratační a pečující komplex (kyselina hyaluronová + betain) poskytuje pokožce intenzivní hydrataci a posiluje funkci lipidové bariéry pokožky. Ultralehká nemastná textura se okamžitě vstřebává a zanechává pokožku svěží a saténově jemnou na dotek.

Voděodolné.  

Cena:                                                                                                                                                       

Astrid Sun AQUA SATIN Hydratační mléko na opalování OF 30: 249,00 Kč/200 ml   

Astrid Sun AQUA SATIN Hydratační mléko na opalování OF 50: 289,00 Kč/200 ml

Astrid Sun AQUA SATIN

Hydratační mléko po opalování

  • okamžitý chladivý efekt -2,4 °C
  • prodlužuje efekt opálení
  • s kyselinou hyaluronovou

Astrid Sun AQUA SATIN Hydratační mléko po opalování s pokročilým duálním hydratačním a pečujícím komplexem (kyselina hyaluronová + aloe vera) poskytuje pokožce intenzivní hydrataci, zklidňuje ji, zvláčňuje a prodlužuje efekt opálení. Okamžitě po aplikaci poskytuje pokožce chladivý efekt -2,4 °C pro příjemné osvěžení po opalování. Ultralehká nemastná textura se okamžitě vstřebává a zanechává pokožku vláčnou a saténově jemnou na dotek.

Cena: 169,00 Kč/200 ml