Fatty Pillow potvrdil účast na festivalu Life!

Vyhledávaný youtuber a skutečný bavič Fatty Pillow i letos rozhodně zamíří do Brna na Life!, na festival s pořádnou dávkou zábavy, tance a sportu. Přípravy už jsou v plném proudu, stalo se totiž dobrým zvykem, že před zahájením každého ročníku je pro fanoušky v předstihu připravené vtipné video. To letošní se odehrává na D1 a Fatty Pillow při jeho natáčení rozhodně nechyběl.

Tento mladý muž je nepřehlédnutelný, všude je ho hned plno, ale o hlavní nebojoval, spokojil se s rolí vedlejší, přesto se do svých úkolů vrhal s nadšením a naplno si užíval skvělou atmosféru. „Líbí se mi to, že je to uvolněný, že je to free. Natáčení je neskutečný randál a výsledek je vždycky vynikající. Vždycky je to šílenost,“ směje se Fatty Pillow a slibuje, že v Brně své příznivce nezklame. A my ještě prozradíme, přímo z natáčení, že se velmi skamarádil s hercem a dabérem Michalem Holánem a už na D1 natáčeli svůj první společný vlog a jistě nezůstane jen u něho.

Překvapí své fanoušky v Brně něčím novým, nač se mohou těšit? „Zase klasika, svoje energie, radost z nich a třeba o pět kilo míň tuku. Max,“ slibuje bavič, který prý dopředu nikdy příliš nepřemýšlí, co bude a rozjede to vždy podle toho, jak se na daném místě cítí.