Zdraví je stavem mysli i těla

Zůstat zdraví a šťastní nebylo nikdy dříve podstatnější než dnes. Pokud i vy toužíte po pozitivním životě bez obav o vaše tělo či mysl, zaměřte více pozornosti na sebe sama. To, co jíte, ale také způsob, jakým žijete, totiž do značné míry ovlivní i fungování vašeho imunitního systému. A právě jeho správnou činnost se v současnosti nevyplácí podceňovat!

Co se týče stravy, je především potřeba vyřadit nezdravé složky, jako jsou příliš tučná, smažená a solená jídla. Naopak je vhodné zařadit dostatek tekutin (ideálně čisté vody) a zeleniny a ovoce, které dodají vašemu organismu potřebné vitamíny a minerály. I přes vyváženou stravu je však vhodné jídelníček doplnit o preparáty, které doslova „naboostojí“ váš imunitní systém. Maximální podíl živin můžete nalézt v přírodních šťávách značky Himalyo, které se pyšní čistým složením a ručním sběrem plodů, jež ve svých produktech využívá. 100 % BIO šťáva z goji, plodiny, jež je považována za elixír mládí a krásy, obsahuje vysoký podíl vitamínu C, A, E a B, ale i vlákniny, antioxidantů a minerálů, jako je hořčík, železo, zinek či vápník. Oplývá příjemně sladkou chutí, která bude skvěle chutnat i smícháním s vodou. Elixírem na podporu imunity je také 100% BIO šťáva z rakytníku tibetského, jenž má na rozdíl od rakytníku řešetlákového čtyřikrát vyšší obsah vitamínu C. Rakytník je také bohatý na další vitamíny jako A, B, D, E a K, antioxidanty a mastné kyseliny, které ocení jak vaše srdce, tak i mozek a oči. Šťávy jsou navíc vhodné i pro děti od 3 let, takže je využijete při posilování imunity celé rodiny.

Pro fyzické zdraví, ale i duševní pohodu je kromě stravy podstatný také pohyb. Jedním z nejkomplexnějších cvičení je jóga, která zajistí pružnost celému vašemu tělu a zároveň vám pomůže zbavit se stresu, jenž má na zdraví velmi negativní vliv. Značka Himalyo, které jsou tibetské přístupy velmi blízké, se kromě nabídky zdravých produktů zaměřuje také na pořádání lekcí jógy. V současné době je značka pořádá v online podobě přes svůj Instagramový účet himalyo.home, takže si cvičení s těmi nejlepšími lektory – k tomu všemu zdarma – budete moci každý týden užít i z pohodlí a bezpečí svého domova.

www.himalyo.cz