Aramark poslal bojovníkům v první linii dva tisíce kilogramů čerstvého ovoce

Lékaři a zdravotníci v Česku jsou v posledních dnech pod extrémním tlakem, rozhodně největším od samého počátku epidemie covid-19. Řada z nich otevřeně přiznává, že se již ocitají na hraně svých fyzických i psychických sil. Nasazení, s jakým personál nemocnic, ale i příslušníci Armády ČR bojují o záchranu lidských životů, oceňuje celá společnost. A mnoho firem či jednotlivců vedle díků přidává i něco navíc.

Třeba vitamíny, konkrétně dva tisíce kilogramů ovoce, které pracovníkům v první linii věnovala společnost Aramark, největší poskytovatel služeb firemního stravování v Česku. Celkem tunu banánů, jablek, hrušek a dalšího ovoce si převzali zástupci nemocnic v Břeclavi, v Kladně a v Mladé Boleslavi. Další tunu si pak mezi sebe rozdělí Armáda ČR.

„Všem statečným bojovníkům proti covidu chceme tímto způsobem projevit velké díky za jejich mimořádně obětavé nasazení. Vzájemná úcta a podpora jsou hodnoty, na nichž je naše firma postavená. Snažili jsme se pomáhat před covidem a budeme v tom pokračovat i po něm. Pevně věřím, že to bude co nejdříve,“ říká generální ředitel Aramark ČR Vladimír Staněk.