Co vám nesmí doma chybět, abyste vítati každý den s úsměvem?

Abychom si připadali sebevědomě, nemusíme pro to obětovat příliš mnoho času. Krásná a plná energie se můžete cítit každý den!

Především teď, v době, jako je tato, může být složité udržet si dobrou náladu a zdravé sebevědomí. Jsme právě ovlivněni nejen psychicky, ale i fyzicky například tím, že je potřeba si zvyknout na život v rámci opatření. Proto je potřeba najít způsob, jak si poradit v současné situaci a dbát na to, abychom se cítili a vypadali zdravě. Koneckonců i to, co se týče nošení roušek, trochu odhaluje, jaké máme návyky a rychle se to na pleti může projevit. Přinášíme vám proto jednoduché tipy a rady, jak nad možnými problémy s pletí vyzrát.

1) Výdech, nádech a úsměv!

Kdykoliv to jen jde, zkuste myslet na něco hezkého a udělat si procházku v přírodě nebo jen tak poodstoupit od všedního stresu. Pokud jste příliš zaneprázdněni a cítíte, napětí na šíji i v obličeji, zkuste se zhluboka nadechnout. Usmějte se sami pro sebe nebo věnujte zářivý úsměv někomu v okolí. K tomu doporučujeme mít vždy po ruce váš oblíbený balzám na rty, který vaše rty nejen vyživí, ale také už jeho samotná vůně vás může trochu povzbudit a uklidnit.

2) Nechte si čas jen pro sebe

I když se zdá, že se teď čas tak trochu zastavil, jistě pro vás není problém se rychle ponořit do víru povinností a pocitu vytíženosti. Pravda však je, že pokud chceme zůstat produktivní, musí být nejprve naše mysl připravená. Doporučujeme si večer či ráno vyhradit čas na oblíbenou knížku, psaní deníku, čaj a například masku na obličej nebo jinou beauty proceduru. Pokud vás pronásleduje pocit viny, jistě vás uklidní fakt, že péče o pokožku je nyní opravdu nezbytná. Jelikož na sobě máme spoustu času roušky, pleť může mít tendenci být rychle vysušená a bez energie. Dopřejte jí dávku vitaminů a prebiotik, která opět podpoří přirozený zdravý vzhled pokožky.

3) Mějte to nejnutnější vždy po ruce

I taková drobnost, jako když zjistíme, že jsme někde něco zapomněli, nás dokáže leckdy rozhodit víc, než bychom si přáli. V těchto dnech je dobré myslet také na zvýšenou opatrnostech na všech místech, kde se pohybujeme a mít při sobě ubrousky nebo čisticí gel na ruce. Doporučujeme si vybrat takový čisticí gel, který bude účinně čistit a osvěžovat ruce, ale zároveň mít zklidňující a pečující účinky, aby ruce byly zcela ochráněny. Ruce nezapomeňte také každý den hydratovat.

SKIN MOISTURE krém s prebiotiky

Úlevu suché a citlivé pleti přinese krém na obličej SKIN MOISTURE se 100% přírodním výtažkem ze šafránu. Jeho saténová gel-krémová textura v sobě nese složky, které pomáhají hydratovat vaši pokožku až 24 hodin. Velmi rychle se vstřebává, pnutí na pleti ustoupí a místo ní se dostaví pocit sametově jemné pokožky. Tento krém je obohacen o prebiotika, která napomáhají regeneraci mikrobiomu pleti, a jsou klíčovou složkou řady bioten Skin Moisture Sensitive.

Cena: 99,90 Kč/ 50 ml

ASTRID balzám na rty

Dodejte svým rtům jemný růžový nádech s perleťovým leskem s pomocí tónovacího balzámu na rty. Včelí vosk a vitamin E, které jsou v produktu obsaženy, poskytují rtům efektivní hydrataci a ochranu. Nedílnou součástí složení je HYDRASOFT, což je aktivní hydratační komplex obsahující přírodní oleje a vosky. Tento komplex pomáhá s ochranou rtů před vysoušením a zároveň je udržuje jemné a vláčné.

39,90 Kč

Čisticí gel na ruce do kabelky

Pečujte vždy o své ruce s pomocí čisticího gelu od Indulony se svěží citrusovou vůní, který je vhodný pro všechny typy pleti. Tento gel s vysokým obsahem alkoholu (65 %) jednoduše čistí ruce bez použití mýdla a vody. Čisticí gel Indulona odstraňuje rychle nečistoty, osvěžuje pokožku a chrání oblast rukou. Obsažený panthenol je navíc známý pro své pečující a hydratační účinky, takže se nemusíte obávat pocitu vysušené pokožky.

80 ml / 69,90 Kč