Zklidňující tělový gel s allantoinem, azulenem a aminokyselinami

Snadno se nanáší, rychle se vstřebává, zklidňuje a okamžitě hydratuje. Přesně takové je gelové mléko od Grown Alchemist, které navíc zbavuje pokožku celulitidy, zanechává ji na první pohled zdravou a hedvábně jemnou.

Lehké gelové mléko je založeno na prvotřídních bioaktivních ingrediencích vybraných speciálně pro zklidnění, okamžitou hydrataci a rychlou regeneraci pokožky podrážděné mrazem, sluncem, vlhkostí nebo jakoukoli jinou zátěží. Je určeno pro všechny typy pokožky.

Hlavní účinné složky gelu

NaPCA (sodná sůl karboxylové kyseliny, která na sebe silně váže vodu) a NMF (koktejl přírodních hydratačních látek) - díky těmto složkám, které se přirozeně nachází jednak v lidském těle a zároveň i v Aloe vera, gel rychle hydratuje pokožku, stimuluje buňky vazivové tkáně a zlepšuje kvalitu kolagenových a elastinových vláken. Při pravidelném používání tak dochází k viditelné redukci celulitidy a pokožka zůstává pružnější.

Aspartát draslíku a hořčíku a další aminokyseliny získané z kokosového oleje znatelně zvyšují hydrataci pokožky, významně urychlují regeneraci a stimulují růst nových kožních buněk.

Allantoin má unikátní protizánětlivé vlastnosti, zároveň rychle zklidňuje pokožku a snižuje její podráždění. Krom toho okamžitě vyživuje místa spálená sluncem, poškozená mrazem nebo jinými nepříznivými vlivy a zanechává pokožku zdravě hladkou.

Gotu Kola neboli pupečník asijský je bohatý na saponiny, díky čemuž zlepšuje kondici pojivové tkáně a urychluje její regeneraci. Tato bylina navíc podporuje syntézu kolagenu a posiluje tvorbu kyseliny hyaluronové v kožních buňkách, čímž zásadně přispívá ke zpomalení stárnutí, udržení pružnosti pokožky, snížení celulitidy a redukci strií.

Azulen je terpen získaný z heřmánku a právě díky němu má Grown Alchemist Soothing Body Gel-Lotion zcela unikátní zklidňující účinky. Krom toho azulen pokožku chrání před poškozením volnými radikály, také působí preventivně proti buněčné degradaci, jež stojí za nežádoucím zbarvením pokožky například vlivem nadměrného slunečního záření a navíc okamžitě napravuje poškození buněk, čímž pokožku znatelně omlazuje.

Grown Alchemist Soothing Body Gel-Lotion: 810 Kč

Grown Alchemist komunikuje přímo s buňkami

Grown Alchemist! To je spojení přírodní alchymie a kosmetické vědy, ze kterého vznikají unikátní produkty založené na jedinečných účincích přírodních látek s takovou molekulární strukturou, že ji tělo okamžitě rozpozná a považuje za svou součást. A právě to významně zvyšuje účinnost veškerých našich přípravků.

Veškeré receptury Grown Alchemist se skládají z přírodních složek, jako jsou neuropeptidy, tetrapeptidy, tokotrienoly a pokročilé hygroskopicky aktivní látky, které umí přímo komunikovat s buňkami lidské pokožky. Díky tomu jsou přípravky Grown Alchemist považovány širokou veřejností za skutečně účinná kosmeceutika, která podporují buněčnou obnovu, čistí, detoxikují a regenerují pokožku, zanechávají ji zdravou a dodávají jí vizuální energii.

Grown Alchemist & filosofie zdraví

Filosofie zdraví stojí za každým produktem Grown Alchemist. Složení každého přípravku je schváleno organizací Cosmos a certifikováno ACO. Nikdy naše produkty ani jejich přísady netestujeme na zvířatech. Výrobky jsou uloženy v ekologických obalech ze skla nebo tvrzeného prémiového PET plastu, jednoho z nejlépe recyklovatelných materiálů na světě. Tyto obaly mimo svou ekologičnost zaručí, že přípravky zůstanou stejně kvalitní, zdravé a účinné jako v den, kdy byly vytvořeny.

Více než deset let předtím, než bratři Keston a Jeremy uvedli značku Grown Alchemist na trh, cestovali po celém světě a hledali aktivní ingredience a také sbírali důležité technologické znalosti. Grown Alchemist se tak nyní může právem pochlubit týmem kosmetických chemiků, kteří sídlí v Londýně, Paříži či Austrálii a neúnavně se snaží vylepšovat své receptury.