Vaření s Rio Mare má své výhody, příjemným bonusem je i jarní soutěž!

Vaříte rádi? Baví vás experimentovat v kuchyni? Vyznáváte zdravý životní styl? Hlídáte si štíhlou linii? Neradi trávíte vařením více času, než je nezbytně nutné? Hledáte inspiraci na nové recepty, které jsou v ideálním případě rychlé, zdravé, vhodné pro celou rodinu a samozřejmě skvěle chutnají? Pokud je alespoň jedna Vaše odpověď kladná, tak pak právě pro Vás je tu skvělá jarní soutěž Rio Mare!

Rio Mare představuje s nadcházejícím jarem projekt, ve kterém se bude soutěžit o stovky dárků, počínaje produkty Rio Mare, přes robotické hrnce Tefal Cook4me+ nebo pánve Tefal Unlimited s nepřilnavým povrchem, až po vaření pro celou rodinu s profesionálním kuchařem u vás doma. Zároveň ve spolupráci s předními šéfkuchaři nabídne bohatou inspiraci do kuchyně, jak jinak než s tuňákovými steaky v hlavní roli. Připraveny jsou skvělé recepty i názorná videa pro ještě snazší vaření. Protože tuňák nepatří jen do salátů, ale vykouzlíte s ním i oblíbené pokrmy z italské, asijské, ale třeba také tradiční československé kuchyně. Nevěříte? Sledujte www.riomaresoutez.cz a dozvíte se více.

Soutěž odstartuje 1.3.2021 a výhry jsou nachystány až do 31.5.2021. Stačí zakoupit libovolný produkt Rio Mare, kdekoli po celé České republice včetně e-shopů, zaregistrovat účtenku na uvedeném webu, a pak jen doufat, že na konci měsíce budete ti šťastní vylosování.

Není žádnou novinkou, že ryba by v našich jídelníčcích neměla chybět, a to včetně jídelníčků dětských. Rybí maso je jedním z nejlepších zdrojů zdravých bílkovin důležitých pro růst a regeneraci tkání a je tak i skvělou alternativou masa. Navíc obsahuje omega-3 a omega-6 mastné kyseliny prospěšné pro mozek, srdce, oči, dokonce zlepšují stav pokožky při ekzémech a účinné jsou i v boji proti chronickým zánětům. Díky pravidelné konzumaci ryb se doplní denní příjem vitamínu A, B12, B6, niacinu, thiaminu a riboflavinu. Tuňák navíc obsahuje ze všech rybích druhů nejvíce fosforu, nezbytného spolu s vápníkem pro silné kosti a zuby, dále je významným zdrojem selenu, jodu, železa a hořčíku. Díky absenci pojivových tkání je tuňák navíc opravdu lehce stravitelný a nezatěžuje náš organismus. Při nákupu nezapomeňte dbát na to, odkud rybí maso pochází a pokud volíte tuňáka v konzervě, vždy vybírejte tuňákový steak v olivovém oleji nebo ve vlastní šťávě. Sečteno podtrženo – důvodů, proč jíst ryby a proč je důležité dbát na zdravou, lehkou a pestrou stravu plnou vitamínů, je celá řada. Ovšem stejně důležité je si pochutnat. Proto „Objevte vaření s Rio Mare“ – prospějete svému zdraví, chuťovým pohárkům, a ještě navíc můžete vyhrát skvělé ceny!

Bún bò Nam B s tuňákem Rio Mare s citronem a černým pepřem

„Rio Mare – skvělá ryba, skvělá chuť

Pro více informací, inspirace i lahodných a rychlých receptů, navštivte

https://www.riomare.cz/

nebo se staňte našimi fanoušky na

https://www.facebook.com/RioMareCesko/