Jak na dokonale hydratovanou pleť v zimě?

Nepříjemný pocit svědění z drsné pokožky a začervenalá místa nám mohou způsobit nejednu vrásku na čele. Jak proti těmto všem problémům účinně bojovat?

Zima je pro pleť poměrně náročné období, představuje zátěž, ať už se nacházíte venku nebo uvnitř. Je to způsobeno tím, že obecně můžete vystavovat pleť suchému vzduchu, používáte mnoho pěnivých přípravků a tak podobně. Proto bychom měli, více než v kterékoliv jiné roční období, dbát právě v zimě na neustálou hydrataci pokožky. Máme pro vás dnes několik tipů, díky kterým napnuté a vysušené kůži vrátíte pružnost a mladistvý vzhled. Důležité je vyživovat, vyživovat, vyživovat. A to jak ráno, tak večer.

Nechte pleť zářit díky koenzymu Q10

Jedna z nejčastějších příčin, proč se vám na pokožce mohou tvořit mapy, pokud používáte make-up, je to, že na povrchu pleti se objevují nerovnoměrně hydratovaná místa. To pak také způsobuje odlupování kůže a nepřirozený vzhled. Navraťte své pleti zdraví s pomocí koenzymu Q10 obsaženého v denním krému značky Atsrid. Tento krém pomáhá buňkám obnovit vitalitu a zvýšit antioxidační sílu. Buňky jsou také o to více chráněny před vnějšími vlivy a celá pleť se potom jeví být prozářenější a energií překypující. Astrid Q10 MIRACLE se může pyšnit obsahem 2,5 milionu mikroperel koenzymu Q10 a pozitivními účinky na redukci vrásek a tvorbu kolagenu.

Cena: 149,90 Kč/ 50 ml

Na noc nechte působit kyselinu hyaluronovou

V boji se suchou pletí a prvními vráskami můžete vyhrávat i v době, kdy zrovna spíte. Řada kosmetické značky bioten s vysokým podílem přírodních složek ve své řadě HYALURONIC 3D poskytuje pleti intenzivní hydrataci. O bezprostředním a dlouhotrvající účinek se díky inovativnímu složení stará TRIPLE HYALURONIC ACID SYSTEM – patentovanou kombinací tří typů kyseliny hyaluronové. Noční krém Hyaluronic 3D obsahuje 92 % surovin přírodního původu a je ve 100% recyklovatelných obalových materiálech. Užijte si kvalitní péče o pleť ve spojení s přírodou.

Cena: 199, 90 Kč/ 50 ml

Do hloubky vyživené ruce

V průběhu běžného zimního dne doporučujeme ruce neustále hydratovat. Vhodným pomocníkem je krém, který pokožku dobře promastí a vyživí. Takovým je intenzivní krém na ruce a tělo s rakytníkovým olejem od značky Indulona. Krém obsahuje vitamin E, proto je produkt prospěšný zejména pro citlivou, suchou, dehydratovanou a unavenou pokožku celého těla. V krému je výjimečně vysoký obsah oleje z rakytníku, který díky vitaminům, karotenu a minerální soli podporuje obnovování a zklidnění pokožky.

Cena: 49,90 Kč/ 50 ml