Valentýnské tipy na skvělé dárky

Pokud máte pocit, že VALENTÝN je pouze komerční výmysl firem, jste na omylu. Ke svatému Valentýnu se totiž váže dávná historie. Jedna z legend popisuje Valentýna jako kněze, který přes zákaz oddával zamilované páry, za což byl popraven. Další legenda hovoří o muži, který pomáhal uprchnout z vězení bitým a mučeným křesťanům. Pro tento prohřešek ho zavřeli do žaláře, kde se zamiloval do žalářníkovy dcery. Krátce před smrtí své lásce napsal milostný dopis, dnes známý jako „valentýnka". Ať už je pravda jakákoliv, symbolem 14.února je právě Valentýnovo laskavé srdce. Tradičně se zamilované páry obdarovávají přáníčkem, ale pokud chcete svoji drahou polovičku potěšit originálnějším způsobem, kupte jí praktický dárek.

Skvělé tipy:

TIP PRO ZAMILOVANÉ: Ať to káva řekne za vás…

Vyznání lásky a voňavá káva – nechte si vytvořit vlastní nápis!

Tip na netradiční vyznání lásky. Chcete svou drahou polovičku překvapit skvělou kávou s jejím jménem? Nebo dokonce balíčkem kávy s obligátní otázkou „Vezmeš si mě?“ Není problém. V řemeslné pražírně Zlaté Zrnko vám vytvoří popisek balení kávy dle vašeho přání. Můžete použít 1-20 znaků, i symbol srdíčka.

Káva Zlaté Zrnko, různé druhy, 200 gramů od 149 Kč.

K dostání na e-shopu www.zlatezrnko.cz

DÁREK PRO NI: Hyalurmed obličejové sérum

Sérum s kyselinou hyaluronovou pro věčné mládí

Dárek v podobě obličejového séra HYALURMED udělá radost každé ženě. Aktivní hyaluronové obličejové sérum obsahuje tělu přirozenou kyselinu hyaluronovou, která spolu s kolagenem a aktivní složkou z ovsa okamžitě hloubkově hydratuje pokožku na obličeji, v dekoltu i v okolí očí. Pleť je po aplikování séra vypnutá a zklidněná.

Obličejové sérum Hyalurmed 30 ml,

cena 960 Kč od Pharma MKL. Více na www.pharmamkl.cz

DÁREK PRO NĚJ: Přírodní sprchový gel pro muže – s vůní kafrovníku

Luxus, po kterém touží každý muž

Přírodní sprchový gel s kafrovou vůní od Tuli A Tuli je složen ze 100% přírodních složek, bez alkoholu, parabenů, síranů a chemikálií. Sprchový gel příjemným způsobem odstraňuje nečistoty, bohatě vyživí pokožku o vitamíny a dodává jí pocit svěžesti. Za příplatek 130 Kč lze dřevěné víčko nebo kartónek gravírovat jakýmkoli Vaším motivem.

Sprchový gel 250 ml, cena 213 Kč od Ťuli a Ťuli. Více na www.tuliatuli.cz