RELAXESSENCE relaxační chladivý roll-on

Čistá, hluboká a absolutní relaxace

INTENZIVNÍ UVOLNĚNÍ: Uklidňující síla organického éterického oleje extrahovaného z květů levandule sklizených a destilovaných přímo v Provence.

ROZMAZLOVÁNÍ PLETI: Organický sezamový olej má hladkou a hedvábnou texturu, která se rychle a snadno vstřebává do pleti, aniž by na ní nechala mastný film. Navíc je bohatý na omega 6 a 9 nenasycené mastné kyseliny a také vitamín E, proto pomáhá regenerovat suchou a poškozenou pokožku a zároveň ji chrání před škodlivými vlivy zvenčí.

ZMÍRNĚNÍ STRESU: Díky obsahu unikátního výtažku ze semen divokého indiga (Tephrosia purpurea) zpomaluje produkci kortizolu, tedy stresového hormonu a naopak pomáhá uvolňovat endorfiny, což jsou hormony štěstí.

DVOJITÉ OSVĚŽENÍ: Dodají jednak krystaly získané z organického mátového oleje a také aplikátor v podobě kovové kuličky.

NA KRKU: Krouživými pohyby jemně potřete kůži a potom šíji mírně protáhněte. Záhy se dostaví uvolnění napětí a pocit klidu.

NA ZÁPĚSTÍCH: Přejeďte po zápěstích jemnými krouživými pohyby a následně se zhluboka nadechněte. A pak už jen relaxujte…

SOLAR PLEXUS: Roztírejte po pokožce mírnými krouživými pohyby a zhluboka dýchejte. Pocit vyrovnanosti a spokojenosti se dostaví za malou chvíli.

Chcete prozradit tajemství?

Didier Thevenin

Global Training Director

„Všichni máme svá drobná tajemství a teď nemluvím o těch, která bychom nikomu neřekli. Mluvím o našich návycích, manýrech nebo zkrátka věcech, které děláme, abychom si každý náš den trochu zpříjemnili. Pro někoho to může být ranní trénink, pro jiného vypsání se z vlastních myšlenek a pro dalšího třeba to, že vezme pár ingrediencí a uvaří z nich něco opravdu výjimečného. Ať už patříte do kterékoli skupiny, to tajemství, které vám chci svěřit já, se vám určitě bude líbit. Je to totiž úplně malá tuba, jež se mimochodem vejde do kapsy, takže je neustále po ruce, jde ale hlavně o to, že je naplněna tekutinou, jejíž složení přináší absolutní uvolnění. Jednoduše přejeďte přes pokožku na krku, zápěstích nebo přes solar plexus, zhluboka se nadechněte a pak si začněte užívat zcela jedinečný pocit klidu způsobený vůní čerstvé levandule a sezamového oleje. Obávám se, že brzy se budete divit, jak jste bez této vůně mohli vůbec kdy žít…

RELAXESSENCE

RELAXAČNÍ CHLADIVÝ ROLL-ON, 10 ML: 380,- Kč

Od ledna dostupný v parfumeriích Douglas.

MELVITA: VÍCE NEŽ 35 LET LÁSKY K PŘÍRODĚ

Již více než 35 let odhaluje Melvita ve svých organických produktech sílu přírodních ingrediencí. Vždy to byla značka s jasným cílem. Jde o vytváření stále "čistších" složení, které jsou dobré nejen pro pokožku, ale i pro naši planetu. Melvita používá obaly, jež současně chrání složení produktu a zároveň mají minimální ekologický dopad.