Saxofonista RENÉ JUNIOR vydal LIVE Christmas! Bílé Vánoce nazpíval držitel Thálie PETER PECHA!

Ani ne rok po tom, co ´sexy saxofonista´ René Junior vydal svou druhou desku, Digital Transition, přichází s novým albem LIVE Christmas. Čas, který letos kvůli pandemii koronaviru nemohl trávit hraním v klubech a na soukromých akcích, využil právě k tvorbě nové desky. A slavnou a pravou vánoční Bílé Vánoce mu nazpíval zpěvák, herec a držitel Ceny Thálie Peter Pecha.

„Po vánočním albu jsem toužil už několik let. Letos přišla správná chvíle se do něj pustit. Kdy jindy se zaměřit na kouzlo vánočních svátků než po roce, jako byl tento,“ říká hudebník a producent René Junior, který je v nadsázce často označován jako „nejvíce sexy saxofonista“.

https://www.youtube.com/watch?v=wjG5EBFijws

Klasiku však na albu nehledejte. René Junior přináší na českou hudební scénu nové aranže známých vánočních koled a svátečních písní, a oživuje tak tradiční melodie známé po desítky až stovky let. Saxofonista, který kdysi prošel i soutěží Česko Slovensko má talent!,dokonce nabádá posluchače k malému hudebnímu kvízu!

Křest kvůli současným opatřením proběhl online na jeho Instagramovém profilu. Mezi kmotry se objevili například saxofonista Felix Slováček, herečka a zpěvačka Radka Pavlovčinová, moderátorka a herečka Eva Decastelo nebo již zmíněný Peter Pecha. Ten také loni, spolu s Felixem Slováčkem a Pavlem Šporclem, byl kmotrem na křtu jeho předchozí desky Digital Transition.

„Tam jsme si řekli, že něco společně vymyslíme, a jsem moc rád, že se to podařilom," dodal zpěvák a herec Peter Pecha. 

Foto: zdroj: Live Christmas René Junior, archiv R. Juniora a Jaroslav Hauer