Když padá hvězda, něco si přejte

Pandora uvádí svou jedenáctou limitovanou edici, sběratelské přívěsky na počest 20. narozenin ikonického náramku s přívěsky Pandora Moments.

V průběhu roku 2020 si společnost Pandora připomíná klíčový okamžik svých dějin a slaví 20 let, během nichž nadšené obdivovatelky této značky zachycují své příběhy do ikonického náramku s přívěsky. Náramek s přívěsky Pandora Moments, proslavený po celém světě a milovaný sběrateli i sběratelkami jako způsob vyjádření lásky a hodnot prostřednictvím šperků, byl poprvé uveden v roce 2000.

Každý měsíc v roce 2020 spatří světlo světa a bude znovu uveden jeden z 12 nejoblíbenějších přívěsků Pandora jako součást Limitované edice přívěsků 2020, které jsou předurčeny k tomu, aby se ihned staly sběratelskými předměty

Padající hvězda V listopadu opět uvádíme jeden z našich originálních přívěsků Pandora: hvězdný přívěsek s drobnými výřezy v podobě hvězdiček, které zdobí válcovitý tvar přívěsku. Tento přívěsek je pro nositelku výzvou a připomínkou, že je třeba mít velké sny a něco si přát, když padá hvězda, a také se nechat unést kouzlem noční oblohy. Skvělý způsob, jak vyprávět příběh našich věrných zákaznic, které sbírají svá životní poprvé a nosí je na svém náramku s přívěsky Pandora Moments již 20 let.

Přívěsek hvězdy z Limitované edice Pandora 2020 ze stříbra bude uveden 20. listopadu a bude nabízen online i ve vybraných prodejnách po celém světě, a to v omezeném počtu. Každý přívěsek je označen puncem* ke 20 letům existence přívěsků Pandora na trhu a je dodáván s certikátem, který připomíná toto slavné výročí

#Pandora20