Tuze hladovou housenku milují nejen děti

Každá máma chce svým dětem dopřát jen to nejlepší, a to i v péči o jejich jemnou pokožku. Přírodní kosmetika Tuze hladová housenka značky Bloom & Blossom to splňuje ve všech ohledech.

Zakladatelky značky Bloom & Blossom Christina a Julia jsou švagrové, které mají dohromady pět dětí, které milují stejně jako miliony dětí po celém světě dětskou knihu Tuze hladová housenka od Erica Carleho. Zamilovaly si ji pro její pestrost a hravost a přesně taková je i celá produktová řada dětské kosmetiky jejich maminek. O přednostech přírodní kosmetiky bez zbytečných ropných derivátů Tuze hladová housenka jsou přesvědčeni nejen dermatologové a pediatři, ale i osobnosti veřejného života jako vévodkyně Kate, Victoria Beckham nebo držitelka Oscara Kate Winslet.

Bezpečí a péče z přírody 3v1

Ačkoliv se Christina s Julií zbytečným syntetickým přísadám ve své kosmetice vyhýbají, nedělaly žádné kompromisy, a receptury jsou skutečně vymazlené jak pečujícími vlastnostmi, tak neodolatelnou vůní. Novinkou na našem trhu je dětský mycí gel, šampon a kondicionér 3v1. Na své si tak přijdou i ti, kdo razí heslo minimalismu, nechtějí mít v koupelně zbytečné lahvičky navíc, a přitom nechtějí v péči o sebe ani děti slevit ze svých nároků na kvalitu.

Díky neodolatelné vůni si spolu s tímto gelem, šamponem a kondicionérem pro jemné dětské vlásky můžete udělat voňavé a veselé večerní rituály. Jeho neodolatelná broskvová vůně vám navíc pomůže zbavit se i nepříjemného pachu chlóru po návštěvě bazénu, kam se tenhle kousek 3v1 výtečně hodí, protože nebude ve vaší tašce plné věcí pro vás i vaše děti zabírat žádné zbytečné místo navíc. Ještě ve sprše bazénu perfektně vyčistí pokožku i vlasy a vy už se doma můžete těšit jen z jeho příjemné vůně.

Mycí gel, šampon a kondicionér 3v1 je vhodný pro děti již od narození. Je zcela bezpečný pro citlivou pleť malých dětí, a to i pro tu se sklony k ekzémům. Složení je z 98 % přírodní a je schváleno dětskými lékaři, dermatology i spokojenými maminkami.

Uklidňující broskvová vůně pomůže i vašemu dítěti klidně usnout.

Bloom & Blossom, Tuze hladová housenka, 3v1 Dětský mycí gel, šampon a kondicionér, 200 ml

Jemný mycí gel, šampón a kondicionér v jednom s ovocnou vůní broskve, která vám pomůže zbavit se nepříjemného pachu chlóru při návštěvě bazénu. Vhodné od narození i pro citlivou pokožku a pokožku se sklony k výskytům ekzémů.

Cena: 170 Kč

Produkty Bloom & Blossom seženete na webu www.madeformoms.cz, kde kromě potřeb pro miminka najdete i produkty, které doslova hýčkají ženy nejen během mateřství a exkluzivně také na e-shopu Dr. Max, www.drmax.cz.