Vánoce u Mixit jsou jistota: voňavý mix i dárkový set budou!

Jak budou probíhat letošní Vánoce, vám nikdo nezaručí, Mixit však slibuje, že oblíbený Vánoční mix pod stromečkem najdete. Směs, která se prakticky nezměněná prodává už deset let a stále voní badyánem, skořicí a hřebíčkem, už je totiž v prodeji. Stejně jako v minulých letech si můžete pořídit i celý Vánoční set v dárkovém balení a další lahůdky, které najdete všechny pohromadě na www.mixit.cz/vanoce.

Hlavně to zdraví, přeje Mixit a dva měsíce před Vánoci spouští prodej svého Vánočního mixu, který představuje nejúspěšnější produkt v historii firmy. Jak je takový zájem o Vánoční mix možný? Zaprvé, mix každý rok mění obal a objevuje se v novém lákavém vánočním tubusu, zadruhé a především, chutná prostě jako Vánoce. Mix je plný vánočních ingrediencí (oříšky, jablka, pomeranč, klikva a troška čokolády), je sladký jako med a hlavně voní jako… No jako Vánoce! Za to může směs skořice, hřebíčku a badyánu.

Vánoční mix, 650 g, zakoupíte na mixit.cz za 225 Kč, složení: ovesné lupínky křupavé, vlákninové nudličky, sušená klikva 12 %, jádra vlašských ořechů, jádra mandlí, sušená jablka, kukuřičné lupínky v mléčné a bílé čokoládě, lyofilizovaný pomeranč, směs koření (skořice, badyán, hřebíček), rýžová mouka.

Z vánoční varianty se mohou radovat i všichni, kdo si po ránu potrpí na teplou kaši do bříška. V letošní Vánoční kaši najdete jemný jáhlový základ, čokoládu s karamelem, mrazem sušený pomeranč, vlašské ořechy, jablíčka a navrch i špetku vánočního koření. S takovou snídaní bude každé ráno jako První svátek vánoční.

Vánoční kaše, 270 g, zakoupíte na mixit.cz za 149 Kč, složení: jáhly, jádra vlašských ořechů 15,7 %, sušená jablka, sušené odtučněné mléko, čokoláda s karamelem, lyofilizovaný pomeranč, karamelový prášek, směs koření (skořice, badyán, hřebíček).

Ani letos vás Mixit nenechá ve štychu s velkými dárky a oblíbený dárkový Vánoční set už pěchuje Vánočním mixem, Mikulášským nadělením (mixem oříšků a sušeného ovoce), Vánoční Mixitkou a miskou s andělíčky plus lžičkou. Na mixit.cz celý set zakoupíte za 749 Kč.

A to není zdaleka všechno. V letošní vánoční edici jsou ještě tyčinky, uhlíkové ořechy a spousta dalšího zobání. Všechny pohromadě najdete na www.mixit.cz/vanoce.