Rychlá podzimní hydratační péče pro celé tělo

Popraskané rty, suchá kůže na rukou i po celém těle. To vše jsou dobře známé projevy těla v reakci na změnu ročního období. Jak celou situaci snadno a rychle zachránit?

V této uspěchané době nezbývá kolikrát čas na to dopřávat si každý týden dlouhé procedury, peelingy a masky. Proto je dobré si hlídat samotný základ a ujistit se, že přijímáme především zevnitř dostatek potřebných živin. Na těle se totiž v tomto období může projevit jakákoliv sebemenší známka oslabené imunity. Abychom tomu předešli, je vhodné nezapomínat na pravidelný pitný režim a vyživující péči i z vnějšku.

Dali jsme pro vás dohromady výběr těch nejlepších produktů, které vaší kůži hned uleví a budou ji udržovat ještě dlouho hydratovanou. Postarají se o vás tak v jednoduchých třech krocích produkty, které jsou určené jak na rty, ruce, tak i pokožku celého těla.

Balzám na rty s měsíčkem lékařským

Obecně je měsíček lékařský oblíbenou léčivou rostlinou. Vaší kůži učaruje především svými vlastnostmi, které urychlují hojení, zklidňují, zjemňují a zvláčňují pokožku. Jemné kůži na rtech tak nabízí potřebnou ochranu po celý den i díky UVA/UVB filtrům. Výborně se hodí i jako první pomoc na pocit z vysušených rtů, které tak okamžitě zklidní a regeneruje. V kombinaci s vitaminem E budou všechna drobnější poranění rtů či jejich koutků rychle zahojená. Tento pečující balzám na rty se snadno aplikuje a skvěle se vstřebává. Vaše rty se tak budou pyšnit vždy zdravým vzhledem.

Cena: 39,90 Kč/ 4,8 g

Rychle vstřebatelný krém na ruce

Pocit z mastných rukou nemusí být příjemný, zvlášť když ruce potřebujete rychle používat. Doporučujeme sáhnout po krému na ruce z řad letošních novinek od Indulony. Ultralehké nemastné složení se během několika sekund vstřebává, poskytuje hydrataci a zanechává kůži jemnou a svěží. Navíc aloe vera obsažená v krému je známá svými uklidňujícími, antioxidačními a hydratačními vlastnostmi. Vitaminový komplex zajistí hloubkovou výživu. Poskytuje až 48h hydrataci.

Cena: 49,90 Kč/ 50 ml

Tělový krém bioten

Bohatě vyživující krém bioten hyaluronic supreme obsahuje vysoký podíl různých forem kyseliny hyaluronové pro maximální a dlouhotrvající hydrataci celého těla. Dokáže navázat a udržet až 1000x vyšší množství vody, než je váha jejích vlastních molekul. Nízkomolekulární kyselina hyaluronová pak umožňuje proniknout účinným látkám krému i do hlubokých vrstev pokožky a působit tak přímo na její pružnost a mladistvý vzhled.

Cena: 129,90 Kč/ 250 ml