Chcete se zbavit vysušených vlasů jednou provždy? Víme, jak na to!

Suché a křehké vlasy jsou nejen velmi náročné na úpravu, ale mohou se začít lámat natolik, že jiný, než krátký účes si nebudeme moci dovolit. Naštěstí není nikterak složité je hydratovat a vrátit jim tak jejich původní pružnost, sílu, vitalitu a zdravý lesk díky švédské vlasové kosmetice REF, která má na potíže s vysušenými vlasy vysoce účinnou řadu produktů.

Vše, co k hydrataci vlasů opravdu potřebujeme, je kvalitní šampon, kondicionér a maska. Tyto produkty by neměly obsahovat silikony, sulfáty či parabeny.

Zprvu se sice může zdát, že i po běžných přípravcích jsou poškozené vlasy znovu vitální a lesklé, z dlouhodobého hlediska to tak ale není. Právě syntetické složky totiž stojí za jejich systematickým vysoušením a vedle toho i za nadměrným zatížením.

S jejich užíváním se tak velmi snadno dostaneme do začarovaného kruhu, protože mnohdy již druhý den po umytí zjistíme, že vlasy vypadají, jako bychom o ně týden nepečovali. Tak nám nezbývá nic jiného, než je umýt znovu. Každodenní mytí však kvalitě vlasů vysloveně škodí a čím častěji je myjeme, tím jejich stav ještě zhoršujeme. Ideální frekvence mytí vlasů je 2x týdně.

Svou roli ve vysychání vlasů hraje i příliš časté fénování, žehlení a kulmování. Poškození z těchto důvodů se dá ale předejít pomocí ochranných přípravků a snížení teploty při stylingových procedurách.Proč právě REF Intense Hydrate?

Řada REF Intense Hydrate byla švédskými odborníky speciálně vyvinuta pro odstranění potíží s vysušenými vlasy a jejich nadměrnou lámavostí. Už během několika prvních použití přípravky dodají vlasům hloubkovou, a hlavně dlouhodobou hydrataci. Přitom jsou šetrné k pokožce hlavy i k životnímu prostředí, neobsahují totiž parabeny, sulfáty ani ve vodě rozpustné silikony, nejsou testovány na zvířatech a jsou 100% veganské.

REF Intense Hydrate Shampoo - Šampon na vlasy

Bohatý šampon s pH 5,5 a botanickými výtažky byl speciálně vyvinut pro ochranu, posílení a hloubkovou hydrataci vlasů. Má jedinečné složení bohaté na vitamíny a antioxidanty a je vhodný pro normální až velmi suché vlasy. Jeho hlavními složkami jsou kokosový 
a bergamotový olej.

Kokosový olej díky vysokému obsahu mastných kyselin snadno proniká do hloubky každého vlasu a poskytuje mu dostatek hydratace, aniž by ho zatížil.

Bergamotový olej stojí za regenerací, výživou a přirozeným leskem vlasů.

Po použití šamponu zůstává účes hladký, vyživený, lesklý a snadno se upravuje. Působí proti elektrizaci či odstávání vlasů a zároveň chrání jejich barvu.

Doporučená cena: 569 Kč za 285 ml

REF Intense Hydrate Conditioner - Kondicionér na vlasy

Bezsulfátový kondicionér s rostlinnými extrakty byl speciálně vytvořen pro zajištění hloubkové hydratace 
a nulového zatížení vlasů. Rychle proniká do vlasového vlákna a díky obsahu bergamotového, kokosového 
a jojobového oleje a dalších unikátních organických složek má na účes hned několik blahodárných účinků:

  • hloubkově hydratuje a vyživuje vlasy od kořínků,
  • uhlazuje účes,
  • dodává vlasům lesk,
  • chrání barvu vlasů.

Po použití kondicionéru REF Intense Hydrate zůstávají vlasy hladké, lesklé a na první pohled zdravé. Kondicionér usnadňuje následné rozčesávání a úpravu vlasů.

Doporučená cena: 569 Kč za 245 ml

REF Intense Hydrate Masque - Maska na vlasy

Intenzivní maska s přírodními výtažky je určena k ochraně, posílení a regeneraci velmi vysušených vlasů. Díky obsahu kokosového oleje, bergamotového oleje a také proteinům z quinoi poskytuje vlasům hloubkovou hydrataci.

Po použití masky zůstane účes jemný na dotek, zdravý na pohled a poddajný na úpravu. Zároveň maska vlasy chrání před dalším vysoušením, aniž by je zatížila a také chrání jejich barvu před vyblednutím.

Doporučená cena: 699 Kč za 200 ml

 Všechny produkty značky REF jsou dostupné exkluzivně v parfumeriích Douglas

nebo na www.douglas.cz.