Relaxujte se solným květem a originální vůní

FLOR DE SAL D’ES TRENC od Natural Mallorca

Stejně jako dokáže kuchyňská sůl podtrhnout chuť připravovaného pokrmu, umí sůl koupelová prospět našemu zdraví, a to hned v několika ohledech. Je totiž dokázáno, že:

  • sůl rozpuštěná v teplé vodě podporuje cévní systém, velmi účinně tak dokáže ulevit zejména namáhaným končetinám od únavy a výrazně přispívá ke snížení bolestí svalů a kloubů.
  • koupelové soli jsou bohaté na minerály, jež uklidňují a revitalizují pokožku celého těla a zároveň ji pomáhají udržovat mladistvě zářivou.
  • koupel v teplé slané vodě alespoň jednou týdně pomáhá zachovat kůži hydratovanou, také zlepšuje její odolnost vůči poškození a zánětům a zároveň významně podporuje celkový imunitní systém.
  • pravidelné aroma koupele ve slané vodě snižují stres, pomáhají udržovat zdravou a svěží mysl, což se v této době hodí dvojnásob, a navíc napomáhají ke zdravému spánku.
  • teplá voda ve spojení s kvalitní koupelovou solí má na organismus intenzivní detoxikační účinky, díky tomu pak pokožka mnohem lépe regeneruje, rychleji se hojí její poškození, kožní problémy, a to i ty chronické, jako je třeba ekzém.
  • mořská sůl je výbornou přírodní volbou pro pravidelný a vysoce kvalitní peeling pokožky celého těla.

Proč právě FLOR DE SAL D’ES TRENC?

Koupelové soli i tělové peelingy Flor de Sal d’Es Trenc obsahují originální vůně zcela typické pro oblast svého původu, Malorku:

Marino je ztělesněním léta, svěžesti a také terapeutických účinků vod Středozemního moře, jež obklopují ostrov.
Almendras vykresluje zimní měsíce, jež jsou na Malorce vnímány v odstínech růžové a voní po sladkých mandlích.

Koupelová sůl Flor De Sal d'Es Trenc

Je vyrobena z panenské mořské soli ručně sbírané ze salin v d'Es Trenc. Je až dvacetinásobně bohatší na obsah hořčíku než jiné koupelové soli a krom toho obsahuje i více draslíku, vápníku a dalších asi 80 minerálních a stopových prvků. Obsah chloridu sodného, jež může být rizikový pro lidi s vysokým krevním tlakem či kardiovaskulárními chorobami, je v těchto přípravcích naopak velmi nízký.
Koupelová sůl Flor De Sal d'Es Trenc 400 g/440 Kč

Tělový peeling Flor De Sal d'Es Trenc

Je založen na bázi panenské mořské soli a je stejně bohatý na minerály a stopové prvky jako koupelové soli. Má bohatou texturu, z pokožky jemně, přesto však důkladně odstraňuje odumřelé kožní buňky i nečistoty a zanechává ji hedvábně hladkou.
Tělový peeling Flor De Sal d'Es Trenc 250 g/590 Kč