Chraňte svoje vlasy, bojujte proti jejich podzimnímu vypadávání

Začínající podzim se nese ve znamení střídání teplot a počasí celkově. Chvilku slunce pálí skoro jako během letního odpoledne, o pár hodin později zas ale litujeme, že jsme si nepřibalili ráno ještě ten další svetr a deštník. Teplotní šoky nezažívá jen naše kůže, ale i vlasy. S postupujícími dny, kdy se chladné počasí ujímá vlády, to ale není lepší. Fénování, žehlení a přechody z vytopených domovů do mrazivého počasí mají za následek lámání vlasů, jejich vysušení a roztřepené konečky. Nemluvě o tom, jak se na nich podepíše neustálé vlhko a sundávání a nandávání čepice. Vlasy se ještě nestihly vzpamatovat z následků letních radovánek a už musí čelit nástrahám podzimu.

Považuje se za normální, když nám denně vypadne do 100 vlasů. Co ale dělat, když zpozorujeme, že se nám kartáč po pročesání plní vlasy o něco víc než obvykle? Nadměrné vypadávání vlasů není pouze záležitostí podzimu, mnoho lidí se s ním ale potýká právě v těchto měsících. Je tak třeba dbát více než kdy jindy na naši výživu a dopřát vlasům správnou péči.

Vlasová péče proti vypadávání vlasů

Šampon a kondicionér proti vypadávání vlasů SATINIQUE™ obsahují pečlivě vybrané složky a živiny pro zdravý růst vlasů. Kombinace ženšenu, výtažku z rostliny eclipta alba a výtažku z listů moruše dodává vlasové pokožce při její masáži během šamponování energii. Tyto stimulující složky jsou doplněny komplexem posilujících lipidů, zpevňujícího kreatinu a vyhlazující kyseliny eikosanové, který přispívá k obnově přirozeného, zdravého vzhledu vlasů. Šampon i kondicionér proti vypadávání vlasů SATINIQUE™ jsou natolik šetrné, že se hodí pro každodenní péči.  Jejich pravidelným použitím je každý měsíc zachráněno až 1800 vlasových vláken.

Vlasové tonikum SATINIQUE™ je vhodné pro všechny typy vlasů. Velkého efektu ale jeho používáním dosáhnete zejména u křehkých, jemných nebo řídnoucích vlasů. Obsahuje patentovaný komplex pro revitalizaci pokožky hlavy, kombinaci výtažků z perily, palmy pilovité, kořene lékořice a zeleného rooibosu. Podporuje růst vlasů, které vypadají pevnější a hustší. Redukuje ztrátu vlasů v důsledku lámání, pokožce hlavy dává pocit regenerace a zlepšuje její hydrataci, výživu a zdraví.

Šampon proti vypadávání vlasů SATINIQUE™, 280 ml, 430 Kč

Kondicionér proti vypadávání vlasů SATINIQUE™, 280 ml, 460 Kč

Vlasové tonikum SATINIQUE™, 80 ml, 1 430,00 CZK

K dostání na www.amway.cz