Šansonierka Renata Drösller na konci září zavítá do pražského W Restaurantu

Lehce mrazivý výjimečností, tak takový večer můžete zažít s první dámou českého šansonu Renatou Drösller. Písní dokáže vyprávět příběh nejen o světě, ale i o životě a mnohdy i o tom vašem… Její jedinečný hlas koncem září rozezní pražský W Restaurant. Bude to čas na radost, vzpomínky, zamyšlení, přátele a skvělé pokrmy i skleničku.
Rozloučíme se tak s létem a náležitě oslavíme začátek podzimu, který u nás bude opět, v to pevně doufáme, neméně bohatý na zážitky, plný skvělé gastronomie a kvalitní kultury.
Je pravá šansonová diva, kterou někteří považují za novou Hanu Hegerovou. Její zralý a procítěný projev v sobě brilantním způsobem snoubí zpěv, porozumění textu a herectví. Má za sebou více než 1000 repríz v ikonickém Draculovi, zářila také ve slavném muzikálu Antoinetta, královna Francie. Více než 20 let ztvárňuje postavu Marlene Dietrich v divadelní hře Edith a Marlene. Kromě toho má za sebou takřka 1000 vlastních koncertů a vystoupení. Hlasový rozsah 3 oktávy, zpívá v neuvěřitelných deseti jazycích a ve všech dokáže jít na jádro věci. Říká, že jsou zpěváci, kteří raději vystupují s celou kapelou a funguje jim to, jen s pianem, jinak by se cítili jako nazí, to se však nikdy nedá říci o Renatě Drösller.

RENATA DRÖSSLER S PŘÁTELI

piano: Jakub Tököly
Kdy: 24. září 2020

Kde: W Restaurant, Maiselova 14/1, 110 00 Josefov
Cena vstupenky 400 Kč a můžete ji zakoupit právě zde.