Příznivci Pandory se mohou těšit na zářijové řetízky!

Pandora již 20 let pomáhá svým příznivcům a obdivovatelům, aby mohli vyjádřit své životní příběhy prostřednictvím šperků. Všechno začalo originálním náramkem s přívěsky Pandora Moments. Od chvíle, kdy se začala psát historie společnosti i jejích zákazníků, předkládá kolekce Pandora Icons všechny unikátní styly náramků a přívěsků Pandora O jako by šlo o čisté malířské plátno, které čeká na zachycení nezapomenutelných zážitků a významných okamžiků, v tomto případě prostřednictvím přívěsků.

V září se objeví nové designy evokující svěžími, neotřelými způsoby pojetí oblíbených a jedinečných prvků v celé řadě nových šperků, včetně dvou nových a dychtivě očekávaných hadovitých řetízkových náramků pro kolekci Pandora Icons, opatřených dvěma novými mechanismy zapínání.

Hadovitý řetízek je charakteristickým rysem originálního náramku Pandora Moments. Součástí této oslavy je také práce návrhářského týmu společnosti Pandora na extrahování podstaty hadovitého řetízku a hledání nových způsobů, jak tento vzor uplatnit u nových náramků, přívěsků na náramky, přívěsků na náhrdelníky, náušnic a prstenů. Výsledkem je řada překrásných šperků pro denní nošení, které působí moderně i nadčasově, vyhraněně i univerzálně.

Nový náramek Pandora Moments s posuvným magnetickým zapínáním má elegantní uzávěr, který náramek bezpečně sepne silou magnetu, a nový hadovitý řetízkový náramek s americkým zapínáním se spojuje klasicky prověřeným systémem s provlékací tyčinkou, na níž je vyražen vzor hadovitého řetízku. Oba náramky nabízejí fanynkám šperků Pandora nové způsoby, jak stylově vyjádřit svou osobnost.

„Nové šperky jsou dokonalými příklady, jak vyhovět trvalému závazku společnosti Pandora, což znamená spojit atraktivní estetiku s vysoce kvalitním uměleckým zpracováním a nejmodernějšími výrobními technologiemi,“ uvedli kreativní ředitelé VP společnosti Pandora A. Filippo Ficarelli a Francesco Terzo. „Jsme hrdí na vyspělé designérské prvky, které jsme zavedli, včetně dvou nových stylových a bezpečných zapínání náramků a kombinace kovu s pavé. Právě díky tomuto kontrastu vzniká šperk ikonického typu.

#SomethingAboutYou

#PandoraIcons