Skvělé novinky ze světa Annabelle Minerals

Krom toho, že svět krásy už zná finalistky letošních CEW Beauty Awards a Kolumbie slíbila, že do roku 2024 zakáže testování kosmetických produktů na zvířatech, jsou tu také dvě mimořádné novinky ze světa Annabelle Minerals. Prozradíme vám, které to jsou a proč byste je rozhodně neměli minout.

Opakovaně použitelné kosmetické tampony

Udržitelnost! To je to, co je pro nás v Annabelle Minerals stejně tak důležité jako kvalitní tvářenky, stíny a další líčidla vyrobená z prvotřídních surovin. Doslova nás šokovalo, že žena v produktivním věku průměrně za rok spotřebuje 720 ks jednorázových odličovacích tamponů. I kdyby to byla jen polovina, jde o děsivé číslo, a tak jsme se rozhodli uvést na trh sadu odličovacích tamponů, které je možné používat opakovaně. Při jejich používání tak budete šetřit nejen planetu, ale i váš rozpočet.

Znovupoužitelné tampony přitom snesou zcela stejnou zátěž jako tampony jednorázové. Můžete se spolehnout na to, že odstraní všechen makeup, ten voděodolný nevyjímaje. (Samozřejmě záleží i na použitých odličovacích přípravcích.) Následná údržba tamponů je velmi jednoduchá. Stačí je po použití vymýt teplou vodou s přídavkem mýdla či jemného pracího prostředku. Můžete je také přihodit do pračky k barevnému prádlu. V takovém případě je ale vzhledem k jejich velikosti raději vložte do zapínacího pracího sáčku.

Sada obsahuje 5 kusů znovupoužitelných odličovacích tamponů balených v obalu z recyklovatelného nelakovaného papíru. Součástí balení je i leták s pokyny, jak tampony správně používat a pečovat o ně.

Doporučená cena 149 Kč.

Vějířový štětec

Víte, jak poznat kvalitní štětec? Líčení by s ním mělo jít skoro samo, měl by také být jemný při kontaktu s pokožkou obličeje, odolný a zároveň snadno udržovatelný.

Zbrusu nový vějířový štětec od Annabelle Minerals je přesně takový. Má totiž štětiny z prvotřídních vláken, jež vydrží i tu největší zátěž v podobě voděodolných líčidel, respektive čištění od nich. Je navíc jemný, poddajný a díky perfektní bambusové rukojeti skvěle padne do ruky.

Vějířový štětec zaručí snadnou a precizní aplikaci rozjasňovače, bronzeru nebo také tvářenky, současně se ale hodí i pro odstranění přebytečného pudru či očních stínů napadaných pod očima. Je to zkrátka všestranný pomocník, který by ve vaší kosmetické výbavě rozhodně neměl chybět.

Doporučená cena: 169 Kč.