Jaký je váš osobitý „signature“ styl?

K oslavě 20 let ikonického náramku s přívěsky Pandora Moments představujeme nové, sostikované a designově vytříbené šperky ze své kolekce Pandora Signature. Vytvořte si svůj styl „signature“ pomocí nápadných a univerzálních šperků, jež mají veškerá poznávací znamení značky, kterou milujete, a s nimiž je tak snadné vyjádřit vaši osobnost.

Nové uhlazeně elegantní designy z kolekce Pandora Signature vám umožní oslňovat na večírku díky vrstveným délkám a texturám nebo vyladit atmosféru náročného dne jediným vkusným náhrdelníkem či náramkem. Nechte se vést svou intuicí a vytvořte si vlastní „signature“ vzhled, který lze nosit každý den a upravovat podle vaší nálady.

Víte že:

  • Při příležitosti 20. výročí stylu s náramkem s přívěsky Pandora Moments můžete zkusit doplnit ten svůj atraktivními přívěsky, jako je nový klip s třpytivými pavé řadami a logem, zhotovený z kovu Pandora Rose (pozlacení naší jedinečné směsi kovů růžovým 14karátovým zlatem)
  • Zapletený trojitý prsten s pavé ze stříbra je těžkým kalibrem módního stylu, zejména při vrstvení s dalšími prsteny.
  • Prsteny k vrstvení s ploškou a logem z kovu Pandora Shine, Pandora Rose a stříbra a prsten k vrstvení s třpytivou ploškou se inspirovaly tradičními pečetními prsteny a byly navrženy pro vrstvení.
  • Třpytivé dvojité kruhové náušnice ze stříbra, spojení modernosti a klasiky, dodají každému outfitu výrazný geometrický akcent.