Annabelle Minerals odpovědně snižuje svoji ekologickou stopu!

Vedle krásné a zdravé pokožky je příroda to, na čem nám opravdu záleží. Právě proto začínáme balit naše produkty do nádob a obalů, které jsou vyrobeny z ekologických a udržitelných materiálů.

Věděli jste, že přestože poctivě třídíme odpad, celosvětově je zrecyklováno pouze 9 % plastů? Obyčejná lahvička od řasenky nebo krabička od líčidel tak bude zabírat místo na planetě ještě dlouhé stovky let potom, co my už tu dávno nebudeme. Během procesu rozkladu bude navíc okolo sebe vypouštět tolik toxinů, že další dlouhé roky bude půda v jejím okolí vysloveně jedovatá.

Kolik plastů jsme vyhodili v minulosti, už ovlivnit nemůžeme. Budoucnost máme ale zcela ve svých rukou a nikdy není pozdě, začít se chovat zodpovědně. Začněme přemýšlet nad tím, jakou ekologickou stopu za sebou zanecháváme, jak moc je trvalá a jestli jde efektivně snížit. Nejspíš nepůjde všechno změnit hned, nahradit některé produkty možná bude trvat i měsíce, hlavní je ale začít.

I nám v Annabelle Minerals to chvilku trvalo, než jsme si uvědomili, že nezáleží jen na přírodním složení produktů, ale důležité je i to, v čem je naše kosmetika zabalená. Ale došlo nám to! A tak krom zbrusu nových multifunkčních olejů v lahvičkách bez plastové pumpičky, se brzy můžete těšit i na nová ekologická balení očních stínů, make-upů a tvářenek.

Multifunkční oleje Annabelle Minerals

Čistě přírodní oleje jsou vhodné pro péči o pleť, tělo i vlasy. Neobsahují žádné konzervanty ani jiné zdraví škodlivé látky. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitního kokosového, arganového nebo hroznového oleje a také z éterických olejů získaných z tymiánu či citronu.

Oleje jsou baleny ve skleněných lahvičkách a papírových přebalech. Plastovou pumpičku je možné zakoupit zvlášť a následně ji používat opakovaně.

V nabídce jsou tři druhy olejů:

  • Stay Essential pro zralou a unavenou pleť, které olej poskytne potřebnou hydrataci a výživu, a zpomalí tak proces stárnutí.
  • Stay Calm pro suchou a citlivou pleť, které olej šetrným způsobem dodá optimální hydrataci, aniž by ji dráždil.
  • Stay Pure pro problémovou a mastnou pleť, kterou olej zklidňuje, vyživuje a chrání ji před vysoušením.

Doporučená cena: 299 Kč