Unisex kolekce Boost od značky Kipling je do města přímo stvořená

Nejen oblíbená, ale především osvědčená značka Kipling byla letos obohacena o nové, stylové kousky! Boost It je synonymem uvolněného stylu a dobrodružství, která můžete v pulzujícím městě denně prožívat. Kromě absolutní svobody a pohodlí přináší mladé generaci také neotřelý vzhled a praktické prvky inspirované potřebami velkoměsta. Unisex vzhled, laděný do tónů šedé, béžové, khaki a černé, padne doslova každému.

Tím největším hitem sezony se stal reflektivní batoh TAMIKO, ideální pro cestu do práce i školy, kam potřebujete nosit notebook. Kromě přihrádky na 15palcový laptop a velké kapsy na zip, do níž schováte peněženku či telefon, disponuje také pohodlnými ramenními popruhy a předními pásky, díky nimž můžete na batoh upevnit různé předměty dle vašich potřeb.

Oblíbeným se jistě stane i lehký batoh SEOUL s polstrovanými ramenními popruhy, díky nimž mohou model používat i vaše děti. Velký úložný prostor pojme všechny knihy, ale i notebook či svačinu. Lahev vody můžete bezpečně umístit do samostatné kapsy na boku batohu.

Pokud hledáte menší doplněk, do něhož uschováte jen pár drobností, sáhněte po stylové ledvince FRESH nebo penálu FREEDOM. Pro uschování propisky, rtěnky nebo telefonu jsou jako stvořené!

Více informací o značce a produktech naleznete na: www.kipling.cz