Zamilovaná Jitka Boho zavítala s novým přítelem a dětmi na střechu Galerie Harfa

Zpívající Česká Miss z roku 2010 a modelka Jitka Boho je šťastně zamilovaná, ale růžové brýle se zdá, že nenosí. Před časem svůj nový vztah odtajnila na sítích a na Harfě poprvé na veřejnosti ukázala svého vyvoleného. Není jím nikdo jiný než režisér Matěj Liška, se kterým se seznámila při natáčení. Na střechu Galerie Harfa, kde se nachází Dinopark a atraktivní dětské hřiště, vyrazili společně se svými dětmi.

„Seznámili jsme se na natáčení v listopadu. Chodit jsme spolu začali v únoru," potvrdila Jitka, která před rokem opustila manžela Lukáše Boho, se kterým má dcerku Rozárku. Úplně romantické seznámení nebylo, bylo to při natáčení, při kterém si Jitka zlomila palec u ruky. Tehdy se jí ujal sám režisér a odvezl ji na pohotovost.

Jitka je z nového vztahu nadšená, ale rozhodně nikam nespěchá, i když svého přítele opravdu miluje. Není však ještě stále rozvedená, ale vše je již v běhu. „Už čekáme vlastně jen na papír," potvrdila Jitka Boho. Se skoro bývalým manželem se naštěstí prý na všem dohodli, a tak při rozvodovém řízení žádné problémy nenastaly, což je zpráva, kterou slyší všichni Jitčini fanoušci velice rádi.

Foto: Galerie Harfa