Správná péče o pleť je v létě velmi důležitá!

S příchodem léta nesmíme zapomínat na kvalitní hydrataci pleti. Je nutné ji pravidelně "zavlažovat", aby neztratila nic ze své krásy. S přibývajícím sluníčkem je nezbytné nejen zvyšovat spotřebu vypité vody, ale udržovat svěží i náš vzhled.

Osvěžující pěnový čisticí přípravek ARTISTRY HYDRA-V™

Čisticí přípravek, který by měl být prvním krokem každodenního režimu hydratační péče o pleť, zanechává pokožku čistou a svěží. Je šetrný a hodí se pro každý typ pleti. 

MOC 665 Kč

Ochranné mléko SPF 30 essentials by ARTISTRY™

Mléko s lehkým nemastným složením zajistí okamžitou hydrataci a širokospektrální ochranu SPF 30 proti UVB/UVA záření. Unikátní složení v čele s přírodní kokosovou vodou zaručí dokonalý pocit hydratované pleti po celý den. Africký vodní meloun se postará o výživu, osvěžení, regeneraci, a navíc pomůže pokožce k obraně před škodlivými účinky znečištěného prostředí. Třešeň acerola působí jako přírodní antioxidant.

Krém dále obsahuje oxid zinečnatý a zinečnatou sůl kyseliny pyrrolidonkarboxylové (zinek PCA) ke stoprocentní ochraně pleti a absorpci přebytečného kožního mazu i redukci nežádoucího lesku. Lehký krém působí svěže a prodyšně. Navíc si vás získá svou originální ovocnou vůní. Neobsahuje těžké vosky ani oleje ucpávající póry.

MOC 720 Kč

Osvěžující hydratační maska ARTISTRY HYDRA-V™

Exkluzivní hydratační přípravek obsahuje ARTISTRY HYDRA-V lipozom s vodou z norských fjordů pro hlubokou a dlouhotrvající hydrataci. Výtažek z havajské palmy acai je stavebním kamenem silnější hydratační bariéry, zatímco štědrá dávka omega-3 a 6 mastných kyselin aktivně pečuje o pleť. Minerální látky z růžové himalájské soli ve speciální kombinaci s dalšími živinami doplňují životně důležité minerály pro optimální hydrataci. Vaše pleť se po použití cítí okamžitě svěží, revitalizovaná a za všech okolností připravená! 

MOC 1 200 Kč

Všechny produkty najdete na e-shopu www.amway.cz