Probuďte v sobě sexuální bohyni! Díky estetické gynekologii na klinice Markin

Stejně jako ostatní části našeho těla, i intimní partie musí splňovat určitá očekávání. Ženské tělo se v průběhu života mění a nemůže za to pouze věk, ale i proběhlé těhotenství, porod a genetika, jejichž výsledkem jsou změny v oblasti ženského klína. Komplexy, které vlivem těchto nedokonalostí mohou vznikat, nás často omezují v intimním životě. Řešení přitom existuje! 

Vaginální omlazení je skvělou volbou pro široké spektrum žen. Některé si chtějí připadat mladší a svěžejší, jiné potřebují opravit nedokonalosti pro své větší pohodlí, sebedůvěru a sexuální uspokojení. Pražská klinika Markin, založená primářkou gynekoložkou MUDr. Halynou Markin, umožňuje celou řadu estetických gynekologických zákroků, a to chirurgických, ale i neinvazivních, k jejichž provedení není potřeba ani lokální anestezie. Profesionální tým s dlouholetými zkušenostmi vybavený těmi nejmodernějšími technologiemi vám pomůže při řešení mnoha potíží.

Pro větší požitek při sexu je možné odkrýt či zvětšit klitoris nebo dokonce i samotný bod G, čehož lze docílit ambulantně pomocí injekce na bázi kyseliny hyaluronové. Pokud je sexuální prožitek ovlivněn poraněním pochvy, poševního vchodu či hráze po porodu nebo úrazu, je možné pomocí mezonití zpevnit poševní vchod a výplní ho zúžit tak, aby styk opět přinášel vysněné potěšení.

Estetika hraje v oblasti ženských intimních partií neméně důležitou roli. Na klinice Markin nejčastěji řeší úpravu malých a velkých stydkých pysků, a to jejich zmenšení, zvětšení nebo přiblížení. Možné je napravit i ztrátu tukové tkáně v labiích, která má za následek nevzhledné „zmačkání“ zevního genitálu. Zákroky se provádí buď pomocí labioplastiky nebo injekční aplikací kyselina hyaluronové.

Více informací: www.markin.cz