Léto je tady a s ním i módní novinky, díky kterým letos zazáříte

Když na teploměrech začnou šplhat teploty směrem vzhůru, je jasné, že se blíží léto. S jeho nástupem se pro každého správného fashionistu pojí i potřebné doplnění šatníku. Léto je velmi bujaré období plné nejrůznějších událostí, výletů a spontánních akcí, a proto je důležité mít připravený arzenál outfitů na všechno, co nás v této sezóně čeká. Ať už plánujete dobrodružství na festivalu, romantický výlet v některé z evropských metropolí nebo relaxaci na pláži, ty nejmódnější kousky si vyberete na MODIVO. Nechte se inspirovat širokou nabídkou tipů a trendů a připravte se na nezapomenutelné letní zážitky.

Hudební festivaly v boho a uvolněném stylu

Festivaly se staly nedílnou součástí letních zážitků. Nejen milovníci hudby, ale třeba i filmů
a divadel, si každoročně na své summer bucket listy dávají nejeden festival a nebojí se za svými oblíbenými interprety a osobnostmi vyjet ani za hranice naší republiky. A co bude letos na festivalech in? Již tradiční boho styl je stále v kurzu, jeho popularita ale neustále narůstá. Fashionistas i festivaloví nadšenci si ho zamilovali zejména pro svou jednoduchost a pohodlí, které skýtá během všech festivalových radovánek. Skvělou volbou jsou například šaty s třásněmi Pinko nebo průhledná maxi sukně Tommy Jeans.

Pokud vsadíte na letošní country trend, který explodoval díky poslednímu albu americké hvězdy Beyoncé, rozhodně nešlápnete vedle. Kovbojský styl okořeňte kombinací s prvky Y2K.

Náš tip: Krátké topy Hugo a nařasená minisukně Juicy Couture tvoří ideální trendy pár tohoto léta. A pokud je doplníte i kovbojskými boty Bronx nebo džinovými kozačkami s třásněmi Steve Madden, pozornost a zejména neskrývaný obdiv ostatních vás nemine.

Pánové by při balení na festival neměli zapomenout na několik must-have kousků, mezi které tuto sezónu rozhodně patří košile v havajském stylu. Vybrat si mohou například díky značce Jack&Jones. Možností je však i bílé tílko značky Hugo, které je jedním z nejoblíbenějších kousků pánského šatníku tohoto roku. A do čeho muže obout? Na festivalech jsou nezbytné klasické plátěnky Converse nebo nesmrtelné Dr. Martens.

Plážové trendy, které si nesmíte nechat ujít

Už jen pouhá představa šumění moře vzbuzuje touhu po pláži snad u každého z nás. Už se vidíte na plážovém lehátku s drinkem v jedné a dobrou knihou v druhé ruce? Paráda. A teď ještě vyřešit, co na sebe. Letos se nebojte vzorů, hitem jsou například ty leopardí. A e-shop modivo.cz je na tuto sezónu pořádně připravený. Najdete tam značky jako Liu Jo s bikinami se zvířecím potiskem, Seafolly s originálně střiženými plavkami nebo Selmark s univerzálními průhlednými plážovými šaty, které dodají bikinám ten pravý šmrnc. A to i když si půjdete pro drink číslo dva. Co se týče doplňků, trendy mluví jasně. Hlavně stylově a pohodlně. Pantofle Inuikii splňují oba tyto požadavky, zatímco sandály na podpatku od Versace Jeans září elegancí a luxusem. Budou tak ideální na večerní romantické procházky či večeři při svíčkách.

Na MODIVO si vyberou i pánové. Nesmrtelnou klasickou jsou plavky Tommy Hilfiger, který nabízí nepřeberné barevné možnosti, se vzorem i bez. Dalším z klíčových kousků jsou košile, ideálně s modrými pruhy, které budou letos pánskému šatníku dominovat. Košile od Selected Homme s oversized střihem a minimalistickým límečkem představuje perfektní základ pro celý outfit, který muži využijí přes den i večer, na pláž i do města. Tento kousek totiž kombinuje pohodlí i eleganci. Pro dokonale ležérní look kombinujte s lehkými uvolněnými lněnými kalhotami či kraťasy. A co k tomu? Must have jsou například pohodlné Birkenstock nebo espadrilky Michael Kors.

Letní denim je zpět v celé své kráse

Denim snad nikdy z módy nevyšel, nicméně letos v létě dostává denim on denim zcela novou úroveň. Letní džínovina se inspirovala módou 90. let, tentokrát však v mnohem širší škále střihů, vzorů i barev. Prostor pro sebevyjádření si tak díky džínovině najde skutečně každý.

Na seznamu módních hitů této sezóny najdete především tmavě sepraný a šedý denim. Tyto odstíny jsou nejen chic, ale nabízejí i univerzálnost a snadnou kombinovatelnost s ostatními kousky. Skvělou variantou jsou džíny Tommy Jeans v klasickém modrém odstínu, tmavě zbarvená košile Lee nebo něco odvážnějšího pro ty, kteří hledají výrazné a netradiční kousky.

Další novinky pro nadcházející sezónu již nyní naleznete v letní nabídce MODIVO, na webu, v aplikaci nebo kamenných obchodech.

modivo.cz