Italská Senigallia v létě ožije motocyklovou kulturou, hudbou a nádhernými zážitky

Společnost Harley-Davidson® s potěšením oznamuje hlavní hudební skupiny, které vystoupí v rámci doprovodného programu 30. ročníku srazu European Harley Owners Group (H.O.G.®), který se bude konat v italské Senigallii od 6. do 9. června 2024. Na této akci s volným vstupem vystoupí The Picturebooks, Eric Steckel, Marky Ramone's Blitzkrieg, Timothy Cavicchini a Giuseppe Scarpato, kteří během víkendu na pódiu rozjedou hudební show a podpoří je další kultovní a zajímavé kapely.

Program pomáhali sestavit DJs Ringo a Toki z rádia Virgin, kteří budou během večerů také hostovat na hlavní scéně. Na hlavním pódiu se předvede široká škála stylů od blues-rockového kytarového mistra Erica Steckela (USA), ikonického Markyho Ramoneho (z The Ramones) až po energické duo The Picturebooks (DE) a po výrazný zvuk The RainBand (UK). Vystoupí zde také kultovní italští umělci: Timothy Cavicchini, Guiseppe Scarpato & Hillside power trio, Lucky Ghosts a The Hotpants a mnoho dalších.

Letošní hlavní hudební scéna bude probíhat na malebném centrálním náměstí Piazza Garibaldi. Toto impozantní náměstí obklopené nádhernými budovami s bohatou historií se stane hlavním dějištěm zábavy a ve čtvrtek, v pátek a v sobotu na něm vystoupí slavné hvězdy a interpreti
z Itálie i odjinud.

Na tomto známém srazu, který pravidelně navštíví přes 50 000 členů Harley Owners Group a dalších fanoušků motocyklů, bude připravená také celá řada aktivit H.O.G. a Harley-Davidson - například exkluzivní terénní jízdy na motocyklech Pan America 1250. Ve spolupráci se školou enduro jízdy Di Traverso mohou návštěvníci zažít půldenní dobrodružství s průvodcem a projet si některé z nejlepších terénních tras v oblasti. Žádný sraz H.O.G. by nebyl úplný bez ikonické spanilé jízdy motocyklů Harley-Davidson, která v sobotu 9. června nabídne podívanou na tisíce motocyklů projíždějících centrem města kolem historických památek. Milovníci krásných strojů budou mít také možnost předvést své kreativní stavby na výstavě Custom Bike Show, která se bude konat 8. června na náměstí Piazza Garibaldi v Sennigallii (https://w3w.co/locals.about.arrives).

Vstup na akci bude pro všechny jezdce zcela zdarma. Pro zákazníky, kteří chtějí něco mimořádného, bude na místě k dispozici bohatá nabídka upomínkových předmětů a doplňků. Vybrané položky jsou již nyní k dispozici v našem webovém obchodě H-D Event Merchandise. Další podrobnosti a oficiální nabídky ubytování jsou k dispozici na www.harley-davidson.com/events, ubytování lze přímo rezervovat na https://booking.senigalliaincoming.it/en/hd-event.