Vyzkoušejte suché spreje na opalování

Léto je před námi, čekají nás slunečné dny plné odpočinku a zábavy u vody nebo při procházkách. Nezapomeňte si doplnit zásoby kosmetiky na opalování. Velmi praktické jsou suché spreje, které se snadno aplikují, nezanechávají bílý film, mají chladivý efekt, jsou voděodolné a odolné proti písku.

S vůní kokosu: Astrid SUN COCONUT LOVE OF 50

ASTRID SUN Neviditelný suchý sprej na opalování COCONUT LOVE OF 50 s inovativní sluneční technologií (UVA/UVB/IR*/VL*) poskytuje pokožce širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření a viditelného světla. Složení obohacené o kokosový olej podporuje hydrataci pokožky a poskytuje jí okamžitý chladivý efekt až -2 °C. Zanechává pokožku super suchou na dotek a provoněnou exotickou kokosovou vůní.
Nelepivé složení. Odolný proti písku. 360◦ sprejový mechanismus.

Cena: 329,90 Kč/150 ml

Suchý olej na opalování Astrid SUN COCONUT LOVE OF 20

ASTRID SUN Suchý olej na opalování ve spreji COCONUT LOVE OF 20 s inovativní sluneční technologií (UVA/UVB/IR*) poskytuje pokožce širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření. Složení obohacené o olej z vlašských ořechů a kokosový olej podporuje intenzivnější opálení pokožky a poskytuje pokožce okamžitý chladivý efekt. Zanechává pokožku hedvábně jemnou, super suchou na dotek a provoněnou exotickou kokosovou vůní.

Cena:  269,90 Kč/150 ml

DĚTSKÁ PÉČE NA OPALOVÁNÍ – NEVIDITELNÝ SUCHÝ SPREJ NA OPALOVÁNÍ

  • Poskytuje pokožce dětí optimální ochranu před 3 hlavními typy sluneční ho záření (UVA, UVB a infračerveným zářením), které ji poškozují.
  • Pomáhá předcházet dehydrataci dětské pokožky.
  • Zohledňuje speciální dermatologické potřeby dětí, pomáhá minimalizovat riziko alergických reakcí.
  • Revoluční technologie – umožňuje aplikaci na mokrou i suchou pokožku.
  • Odolný proti písku.
  • Rychlá a snadná aplikace i dnem vzhůru.
  • Klinicky testováno pod dohledem pediatrů.

Cena 329,90 Kč / 150 ml