Oblíbené u dětí, rodičů i pedagogů: Dino Chytré kvízy – Předškolák

Skvělou pomůckou při přípravě na zápis, školní docházku, ale i celkový rozvoj dětí vám bude 60 kartiček s otázkami a úkoly, které obsáhnou vše, co by předškoláci měli znát a umět. Znalosti a dovednosti si prověří hned ve čtyřech základních oblastech. Jsou jimi smysly a řeč, učení a logické myšlení, svět, osobnosti a sociální chování, ale také fyzický rozvoj a tvořivost. Chytré kvízy byly vyvinuty ve spolupráci s pedagogy a v balení najdete návod na několik her, jak s jejich pomocí pobavit a současně rozvíjet jednotlivce i celé skupiny dětí. Kromě úrovně určené pro předškoláky jsou Chytré kvízy k dostání také ve verzích Mladší předškolák, Prvňák a Druhák. Každou z nich pořídíte za 199 Kč na mojedino.cz. Zakoupit je můžete také v knihkupeckých i hračkářských sítích, specializovaných obchodech s deskovými hrami a v supermarketech.

Novinka předškolákům na míru: Dino Barvínci

Spoustu zábavy při poznávání základních barev a tvarů si můžete užít s Barvínky ꟷ  veselými barevnými tvorečky, kteří u vašich dětí posílí paměť a schopnost soustředit se. Barvínci jsou v různém počtu a tvarech vyobrazeni na 64 kartách a je jen na vás, jak s nimi naložíte. V pravidlech je popsáno pět her, při nichž se zaměříte na to, kolik a jakých obrázků, barev či tvarů na jednotlivých kartách objevíte. Vybírat můžete hry pro jednotlivce i pro celé skupiny. Díky nápaditému designu jsou kartičky rovněž užitečným pomocníkem pro všechny kreativní rodiče a pedagogy, protože výborně poslouží jako pomůcka při realizaci vlastních herních aktivit. Určené jsou pro děti ve věku od tří let. Stojí 279 Kč a zakoupit je můžete na mojedino.cz nebo v knihkupeckých i hračkářských sítích, specializovaných obchodech s deskovými hrami a v supermarketech.

Zvíře nebo věc? Nová postřehová hra od Dino procvičí orientaci i vyjadřování

Na 36 přehledných hracích kartách najdete obrázky ze šesti dětmi oblíbených kategorií. Vedle domácích zvířátek, kytiček a dopravních prostředků to jsou také hračky, oblečení a dinosauři. Při hře děti trénují jak schopnost pojmenovat jednotlivé zástupce těchto kategorií, tak i rychlost, s jakou je k dané skupině přiřadí. Herní mechanismus je oproti mnoha jiným postřehovkám doplněný
o zajímavý prvek. Hráč, který je úspěšný v jednom kole, se v tom následujícím stává sudím. Šanci připsat si bod do celkového součtu tak mají i ostatní. Více informací naleznete na mojedino.cz, kde si tuto novinku od českých autorů a výtvarníků můžete pořídit. Stojí 279 Kč. Ocení ji děti už od tří let.