Podpořte svoji ženskost funkčními čaji Ahmad Tea

Terapie čajem

Žena. Tato čtyři písmena na sobě často nosí ‚tíhu světa‘. A ač je každá jiná, mnohé je spojuje. Práce, péče o rodinu a další hora činností, které tvoří každodenní kolotoč. A z toho se postupem času stává vysavač - energie, dobré nálady, ženskosti... Vrátit do kondice se můžete různými způsoby, například i pitím funkčního čaje.

Čaj, který nabudí vaši ženskost

Funkční čaj BEAUTY od Ahmad Tea čajoví mistři namíchali speciálně pro ženy, které nejsou samy k sobě lhostejné a rády pro sebe něco udělají. Harmonická směs listů kopřivy a voňavé citronové verbeny je zakončena ovocnou broskvovou chutí. Směs je obohacena o přirozeně stimulující bylinné složky, které pomáhají organismu udržovat tu správnou zdravou jiskru. Meduňka zklidní mysl, okvětní lístky červených růží pomáhají ke správné funkci některých orgánů a navíc harmonizují psychiku. Tato čajová směs obsahuje navíc i aloe vera, což je zázračná rostlina plná benefitů nejen pro zdraví, ale i pro pokožku. Dopřejte svému tělu a mysli pořádnou dávku harmonie v podobě dvou šálků funkčního čaje BEAUTY denně.

Přivítejte léto v dobré kondici

Dostat se do formy před létem nemusí být velká dřina. Pár jednoduchých pravidel dodržovaných každý den může přinést výsledky už po měsíci snažení. A jak začít? Kombinace vyvážené pestré stravy a pohybu je léty prověřená účinná zbraň. Dostatečný pohyb navíc uvolňuje endorfiny v těle, což se podepíše i na zlepšení nálady. A kromě toho všeho si denně dopřejte i dva šálky funkčního čaje SLIM od Ahmad Tea, toto bylinkové maté totiž přispívá k úpravě tělesné váhy. Mezi tzv. funkční složky tohoto čaje patří MATÉ - tradiční povzbuzující nápoj původem z Jižní Ameriky, který se připravuje z lístků a stonků cesmíny paraguayské. Čajová směs obsahuje též mleté listy speciálního japonského čaje MATCHA, díky tomu má čaj jemně nasládlou chuť a bohatou zářivou barvu. Přidaný zinek pak přispívá k normálnímu metabolismu sacharidů.

Funkční čaj SLIM a BEAUTY od Ahmad Tea koupíte v běžné prodejní síti za doporučenou cenu 79 Kč.

Pro více informací a zajímavé inspirace navštivte https://www.ahmadtea.cz/ nebo se staňte fanoušky na https://www.facebook.com/AhmadTeaCzechRepublic/ https://www.instagram.com/ahmadteacz/