Naše pleť si zaslouží tu nejlepší péči

NUORI přináší revoluci ve světě péče o pleť s řadou produktů, které nejen chrání a vyživují naši pleť, ale také ji udržují mladistvou a svěží. Ať už je zima nebo léto, naše pleť si zaslouží tu nejlepší péči.

Možná se vám zdá, že ochrana pokožky před slunečním zářením je téma, které je relevantní především v letních měsících, kdy slunce svítí nejsilněji, ale ochrana naší pleti by neměla být omezena pouze na teplé měsíce.

Ačkoliv to možná na první pohled nevypadá, sluneční záření může být stejně intenzivní i v zimě, a proto bychom neměli zanedbávat používání ochranného faktoru, ani v této roční době. V zimě, i když je obloha často zatažená a slunce se zdá být méně intenzivní, UV záření stále proniká skrze mraky a může poškozovat naši pokožku.

Kromě používání krémů s ochranným faktorem, je důležité pokožku také pravidelně hydratovat. Zimní počasí může být pro naši pokožku velkou zátěží – studený venkovní vzduch spolu s vytápěnými interiéry vede k jejímu vysušování. Proto nezapomínejme na denní používání kvalitního hydratačního krému. Používáním produktů s SPF a pravidelnou hydratací můžeme zajistit, že naše pokožka bude i během chladných měsíců vypadat zdravě a svěže. Péče o pokožku je důležitá po celý rok a správná rutina může mít velký vliv na její vzhled a celkové zdraví.

Seznamte se se třemi produkty, které vaše pleť právě teď potřebuje.

NUORI Minerální ochranný opalovací krém SPF 30 nabízí dokonalou ochranu před sluncem bez ohledu na roční období, s lehkým složením vhodným pro všechny typy pleti.

NUORI Protect+ Krém na obličej je výživný krém, který vaší pleti dodá nejen hydrataci, ale i ochranu díky bioaktivním lipidům z bambuckého másla, jojobovému oleji, výtažkům ze sladkých mandlí a vitamínu B3. Tyto složky zajišťují silnou ochrannou bariéru a dodávají pleti mladistvý vzhled.

NUORI Zdokonalující pleťový olej je směs vzácných olejů, které vyživují a zároveň omlazují vaši pleť. Oleje z šípku, pupalky dvouleté, hroznových a meruňkových jader společně s vitamínem E poskytují vaší pleti vše, co potřebuje pro zdravý a mladistvý vzhled.

NUORI Minerální ochranný opalovací krém SPF 30

Tento výjimečný opalovací krém neobsahuje žádné chemické filtry a má jen čistě přírodní složení. Poskytuje širokospektrální ochranu proti UVA i UVB záření, a to díky obsahu transparentního oxidu zinečnatého. Obsahuje výtažek z francouzských přímořských borovic, který pomáhá potlačovat oxidační stres, jež je způsobován znečištěním či UV zářením a stojí za hyperpigmentací. Obsahuje také olej z mrkve, který působí antioxidačně a slunečnicový olej, který je bohatý na omega mastné kyseliny, které snižují zánětlivé procesy na pokožce, posilují přirozenou kožní bariéru a povzbuzují regeneraci pleti.

Opalovací krém NUORI Mineral Defence Sunscreen můžete beze strachu o své zdraví zařadit mezi přípravky své každodenní péče o pleť. Díky svému lehkému složení bez parfemace je přípravek vhodný pro všechny věkové kategorie i typy pokožky, včetně té citlivé či problematické. Další výhodou krému je, že je nezávadný i pro naši planetu.

Použití opalovacího krému NUORI

  • Krém rovnoměrně naneste na čistou pokožku nejméně 15 minut před tím, než půjdete ven.
  • Pokud přípravek používáte jako bázi, nechte jej před nanesením make-upu zcela vstřebat.
  • Jestliže se během dne zpotíte nebo si musíte obličej z jakéhokoli důvodu utřít, bude pro zachování ochrany před slunečním zářením nutné, nanést opalovací krém znovu.

NUORI Minerální ochranný opalovací krém SPF 30, 50 ml: 990 Kč.

NUORI Protect+ Krém na obličej

Tento vysoce koncentrovaný krém dodává pleti silné dávky lipidů a antioxidantů, aby ji na dlouhou dobu udržel hydratovanou, vyživenou a také dostatečně chráněnou.

Díky těmto složkám se na účinky krému můžete opravdu spolehnout:

  • Bioaktivní lipidy získané z bambuckého másla posilují ochrannou bariéru kůže, působí protizánětlivě a pomáhají předcházet ubývání kolagenu.
  • Jojobový olej v kombinaci s rostlinným skvalenem pomáhá obnovit přirozenou lipidovou rovnováhu pokožky.
  • Výtažky ze sladkých mandlí jsou spolu se šípkovým olejem bohaté na omega 3, 6 a 9 esenciální mastné kyseliny, díky čemuž krém vyhlazuje pleť a dodává jí mladistvý vzhled.
  • Vitamín B3 sjednocuje tón pleti a posiluje kožní bariéru.

NUORI Protect+ Krém na obličej, 30 ml: 1.850 Kč.

NUORI Zdokonalující pleťový olej

Směs vzácných olejů poskytuje bohatou výživu všem typům pleti. Složení přípravku odpovídá přirozené lipidové rovnováze pokožky, proto se snadno vstřebává, nezanechává mastný film, ani neucpává póry. Po použití oleje je pleť hladká, pružná a drobné vrásky jsou méně viditelné.

Účinné složky:

  • Oleje z šípku a pupalky dvouleté – jsou bohaté na omega 3 a 6 mastné kyseliny, proto mají kromě vyživujících vlastností i omlazující účinky.
  • Oleje z hroznových a meruňkových jader – mají bezkonkurenční hydratační vlastnosti, zároveň však pokožku nezatěžují, a ta tak může celý den dýchat.
  • Vitamín E – je velmi účinným antioxidantem, který dokonale neutralizuje volné radikály.

NUORI Zdokonalující pleťový olej, 15 ml: 1.490 Kč.