Očistit tělo a zbavit se tuků přírodní cestou? S čajem TEEKANNE Fit&Slim a Detox&Slim to jde

Rozhodli jste se shodit nějaké to přebytečné kilo nebo chcete své tělo pročistit? K vhodnému jídelníčku a zdravému pohybu přidejte i bylinné čajové směsi od TEEKANNE z řady Harmony for body & soul. Přírodní oporou vám bude čaj TEEKANNE Fit&Slim, podobně jako uklidňující směs TEEKANNE Detox&Slim. Všechny tyto bylinné směsi se zeleným čajem přispívají k přirozenému procesu očisty a přírodní cestou pomáhají zabraňovat hromadění tuku v těle.

TEEKANNE Fit&Slim je harmonicky vyvážená směs očistných bylin a zeleného čaje, kterou je skvělé popíjet v případě, že se snažíte zhubnout. Hlavní roli v ní hraje cesmína paraguayská, známá taky jako maté. Její listy podporují trávení, potlačují pocit hladu a pomáhají detoxikovat organismus. Povzbuzující cesmínu doplňuje kopřiva, která účinně pomáhá uvolňovat z těla toxiny. Korunu čaji TEEKANNE Fit&Slim dává zelený čaj. Ten je velmi dobře známý nejen pro obsah zdraví prospěšných antioxidantů, ale i katechinů, které pomáhají bojovat proti hromadění tuku v těle.

S přirozeným detoxem od škodlivin vám pomůže čaj TEEKANNE Detox&Slim, a to zejména bylina, kterou možná běžně přehlížíte jako nepříjemný plevel – kopřiva. Ve skutečnosti jde
o rostlinu s úctyhodnými účinky na zdraví. Napomáhá mimo jiné odvádět vodu z těla, přispívá k čištění krve a ke správné funkci ledvin. Směs obsahuje i listy zeleného čaje, které podporují metabolismus tuků a dělají z nápoje pomocníka při cestě za vaší vytouženou postavou. Čaji dodává svěžest i máta peprná, a pokud si chcete spolu s jarní očistou dopřát i příjemnou chuť ovoce, sáhněte po verzi TEEKANNE Detox&Slim passion fruit s lahodnou maracujou.

Objevte i další chutě čajů Teekanne nebo vyzkoušejte čajové recepty. Pro více informací a tipů navštivte www.teekanne.cz.

Teekanne Detox&Slim a Fit&Slim jsou k dostání za cenu 44,90 Kč.