Pomocníci v boji proti vráskám

Elixír mládí ještě bohužel nikdo nevynalezl, ale díky kosmetickým přípravkům je možné známky stárnutí zpomalit a zmírnit. Díky pravidelné péči a životosprávě je možné předejít vzniku vrásek a pokud nám nějaká vráska na čele již vyskočila, je možné ji zjemnit. Přinášíme tipy na péči o stárnoucí pleť, která postupně ztrácí na vitalitě a pružnosti. Důležité je dodat pleti hydrataci a látky, pomocí kterých bude vyživená.

Astrid Bioretinol s bakuchiolem

Astrid BIORETINOL je inspirována nejnovějšími technologickými poznatky. Receptura obsahuje unikátní koktejl anti-ageing ingrediencí včetně bakuchiolu, komplexu vitamínů a kyseliny hyaluronové. V kombinaci s bohatým koktejlem vitamínů a kyselinou hyaluronovou zanechává pleť hladší, zářivější a omlazenou. Řada je aktuálně dostupná již ve všech drogistických řetězcích CZ – dm, Rossmann, TETA.

ASTRID BIORETINOL Pokročilý denní krém proti vráskám účinně hydratuje, příjemně vypíná a zpevňuje zralou pleť. Zlepšuje její pružnost a viditelně redukuje počet a velikost vrásek. Obohacený o komplex vitamínů B5, B3, C & E, který pomáhá pleť posílit, zmírnit nežádoucí pigmentaci, sjednotit její tón a podpořit její přirozený jas. Obsahuje rovněž OF 10 pro ochranu pleti před účinky UV záření a předčasného stárnutí. Pro hladší, jemnější a omlazenou pleť.

ASTRID BIORETINOL DENNÍ KRÉM 50ML

Doporučená cena: 199 Kč

ASTRID BIORETINOL Zpevňující a protivráskové sérum je ultra koncentrovaným přípravkem proti vráskám pro okamžitou a intenzivní akci. Ihned po aplikaci hydratuje, vyhlazuje a zpevňuje zralou pleť. Sérum zlepšuje pružnost pokožky a viditelně snižuje počet a velikost vrásek. Obohacený o komplex vitamínů B5, B3, C & E, který pomáhá posílit hutnost pleti a redukovat nežádoucí zbarvení a další nedokonalosti, a tím pomáhá zlepšit její přirozený jas. Pleť zanechává hladší, jemnější a zdravě zářivou.

ASTRID BIORETINOL SÉRUM 30ML

Doporučená cena: 249 Kč

Astrid Rose Premium s inovativním komplexem tří růží

Nová prémiová řada péče o zralou a velmi zralou pleť Rose Premium od značky Astrid přináší produkty, které spojuje obsah inovativního komplexu tří růží s vynikajícími antioxidačními a zklidňujícími účinky. Ten pochází z výtažku růží Rosa Canina, Rosa Damascena a Rosa Centifolia které jsou známé pro své hydratační, protizánětlivé a anti-ageing účinky. Všechny produkty nové řady mají výborné klinicky ověřené výsledky, které potvrzují, že při pravidelném používání vypadá pleť pevnější, plnější a jemnější, barevný tón je zdravější a svěžejší a kontury obličeje a rtů vypadají viditelně redefinované.

ASTRID ROSE PREMIUM 55+ Zpevňující a vyplňující sérum

Má lehkou a snadno vstřebatelnou texturu, která po použití zanechává příjemný pocit hebkosti. Účinně hydratuje a zlepšuje elasticitu, takže obličej vypadá viditelně omlazený, pevnější a hladší. Obsahuje komplex 3 růží, kolagen, biotin. Dermatologicky testováno.

Cena 299,90 Kč/30 ml

ASTRID ROSE PREMIUM 65+ Posilující a remodelující denní krém OF15

Efektivně hydratuje, zlepšuje elasticitu pleti a zpevňuje kontury obličeje. Pokožka tak vypadá viditelně hladší, pevnější a svěží. Obsahuje komplex 3 růží, ceramidy, peptidy, obohacený o OF 15. Dermatologicky testováno. Cena 299,90 Kč/50 ml