Okouzlete na Valentyna svoji druhou polovičku

Jak se chystáte na svátek zamilovaných? Ať už bude váš program jakýkoliv, okouzlete svého partnera stylovým svůdným outfitem. Valentýnské oblečení do společnosti se samozřejmě od toho na doma bude přece jen trochu lišit. Elegantní koktejlové šaty jsou sázkou na jistotu. Proměňte se v sofistikovanou femme fatale v půvabných saténových, či krajkových šatech. Nebo dáte přednost minimalistickému modelu, který krásně zvýrazní vaše křivky?

Únorové počasí je nevyzpytatelné, a pokud máte v plánu delší procházku, je pochopitelné, že je třeba kvůli mínusovým teplotám udělat kompromis a vyměnit koktejlky za teplejší model. Co takhle elegantní kostýmek, který doplníte romantickou halenkou, nebo sexy body. Ležérní, a přesto stylový look vykouzlíte i kombinací koženkových kalhot, či sukně s přiléhavým topem, nebo měkoučkým teplým rolákem.

Co se týče barevných kombinací, černo-červená valentýnská klasika nikdy nezklame. Chtěly byste letos vyzkoušet trochu něco jiného? Co takto červenou s béžovou, růžovou s krémovou, nebo černou se stříbrnou?

Z vrchní vrstvy zvolte dlouhý hřejivý kabát, nebo módní umělý kožíšek s delším chlupem. Outfit dolaďte botami na podpatku. Kotníkové, nebo klasické kozačky na vysokém podpatku jsou v tomto případě ideální volbou.

Nezapomeňte ani na to, co není na první pohled vidět. Půvabné krajkové spodní prádlo k Valentýnu patří. V aktuálních módních kolekcích natrefíte jak na romantické něžné kousky, tak na vysoce sexy modely.

Chystáte se strávit valentýnský večer s partnerem raději doma? Pak vás potěší kolekce domácí módy s motivy srdíček. Roztomilé pyžamo, noční košile, nebo župánek? Výběr je jen na vás.