Síla z přírody je ta nejlepší

Zima přišla v plné síle a náš organismus čelí nejen nízkým teplotám a nedostatku slunečního světla, ale i všudypřítomným respiračním onemocněním a dalším sezónním nemocem. Proto je na čase sáhnout po síle léčivých bylinek a dopřát si na podporu obranyschopnosti funkční čaj TEEKANNE Imunita.

Značka TEEKANNE sáhla po osvědčených léčivkách a zkombinovala je do funkční směsi. Jednou z nich je měsíček lékařský, který už svým názvem napovídá mnohé. Mimo jiné podporuje správnou činnost orgánů, které jsou pro zdravou imunitu zásadní, jako jsou játra a střeva. Měsíček doplňuje příjemně aromatická máta peprná a jemně svěží citronová verbena, které se také poeticky říká aloisie trojlistá a příznivě působí na trávicí systém.

Bylinky doplňuje nezaměnitelný rooibos, který roste v jižní Africe a na imunitu má také blahodárný vliv. Funkční čaj TEEKANNE Imunita je také obohacen o vitamín C, takže si s každým douškem můžete užívat dobrý pocit, že svému tělu dodáváte v zimním období kvalitní sílu přírody. Abyste své imunitě prospěli ještě více, myslete na to, že pro zdraví je zásadní také pravidelný 8hodinový spánek, zdravá strava a samozřejmě i přiměřený pohyb.

Objevte i další chutě čajů Teekanne nebo vyzkoušejte čajové recepty. Pro více informací a tipů navštivte www.teekanne.cz.

TEEKANNE Imunita je k dostání za cenu 49,90.